Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Poikaa purrut mastiffi on lopetettu – Poliisi etsii naiselle kyydin tarjonnutta miestä

Arkistokuva

Viime viikon tiistaina kello 17.40 aikaan mastiffi-rotuinen koira puri 10- vuotiasta poikaa Oikolantiellä Hämeenlinnassa. Lapsi oli pyöräillyt pyörätietä pitkin, kun vastaan oli tullut henkilö koiran kanssa. Ulkoiluttaja ei ollut kyennyt hallitsemaan koiraa, joka hyökkäsi pojan päälle. Koira puri poikaa useaan kohtaan kehoa ja vammat vaativat sairaalahoitoa. Lauantaina poliisi tiedotti, että koiran omistaja ilmoitti vieneensä koiran eläinlääkärille lopetettavaksi.

Koiran puremaksi joutunut poika on edelleen sairaalahoidossa. Tapauksen esitutkinta on vielä kesken.

 

Poliisi tutkii Hämeenlinnassa lauantaiaamuna tapahtunutta väkivaltarikosta, jossa nuori nainen on kertonut saaneensa yksityisasunnossa tapahtuneen väkivallan jälkeen kyydin mieshenkilöltä. Vaalea ja pitkätukkainen nainen oli Eino Leinon kadulla tavannut hänelle tuntemattoman miehen. Nainen oli pyytänyt tätä soittamaan taksin, mutta mies oli tarjoutunut viemään hänet. Mies oli ajanut naisen Eino Leinon kadulta Hämeenlinnan keskustaan Arvi Kariston kadun lähistölle. Poliisi pyytää tätä todistajana kuultavaa miestä, joka on tarjonnut autokyydin, ilmoittautumaan. Todistajan havainnoilla voi olla merkitystä tutkinnassa, jonka vuoksi hänen tavoittamisensa on tärkeätä.

Poliisi pyytää asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä Hämeenlinnan poliisiin, sähköpostilla pitkakestoinentutkinta.kh.hame@poliisi.fi tai puhelimitse 02954 37746 tai henkilökohtaisesti käymällä.

 

Kaksi miestä jäi viikonloppuna poliisin haaviin hurjista ylinopeuksista. Yksi kuljettajista ajoi myöhään lauantaina Hämeenlinnassa Turun valtatiellä 157 kilometrin tuntivauhtia, vaikka nopeusrajoitus oli alueella 70 kilometriä tunnissa. Toinen kuljettaja jäi kiinni Janakkalassa puolen yön jälkeen valtatie 3:lla. Kuskin vauhti oli 178 kilometriä tunnissa. Alueen nopeusrajoitus oli 120 kilometriä tunnissa. Molempia kuljettajia epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

 

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset