fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Poliisi kaipaa tietoja Kaurialan koulun tulipalosta

Kuvituskuva.

Kaurialan koulun ulkoseinässä kiinni ollut roskakatos paloi uudenvuodenaattona. Palo levisi keittiön sisäänkäynnin kautta koulurakennukseen aiheuttaen runsaasti savuvahinkoja. Hätäkeskus oli saanut ilmoituksen palosta Lahdensivun kampuksella Rinnetie 58:ssa ennen kello 22 illalla. Poliisi epäilee roskakatosta tahallaan sytytetyksi ja tutkii tapausta tuhotyönä. Tiedossa ei tällä hetkellä ole, liittyykö tulipaloon ilotulitteita. Poliisi pyytää havaintoja paikalla olleista henkilöistä ja asiasta jotain tietäviä ilmoittautumaan poliisille asian selvittämiseksi. Tiedot voi ilmoittaa Hämeen poliisin vihjesähköpostiin: vihjeet.hame(a)poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295-414222.

 

Partio meni torstaina iltapäivällä tavoittelemaan etsintäkuulutettua henkilöä kerrostaloasuntoon Nummen kaupunginosassa. Tehtävän yhteydessä partio sai viitteitä huumausaineista, jonka seurauksena asuntoon tehtiin kotietsintä. Etsinnältä löytyi huumausaineita sen verran, että kolmekymppistä miestä epäillään huumausainerikoksesta

 

Poliisi pysäytti tiistaina hieman puolenyön jälkeen Hattelmalantiellä henkilöauton, jota kuljetti 33-vuotias mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Autossa oli kuljettajan lisäksi muutama matkustaja. Ajoneuvoon tehtiin paikanetsintä ja myös kyydissä olleille suoritettiin tarkastukset. Autosta löytyi huumausaineita ja yhden matkustajan hallussa oli myös huumausaineita. Kyydissä ollutta 62-vuotiasta miestä ja 18-vuotiasta naista epäillään huumausainerikoksesta.

 

63-vuotias mies näpisti maanantaina iltapäivällä Kaivokadun marketista erilaisia tuotteita noin 30 euron arvosta piilottamalla ne laukkuunsa. Hän oli maksanut osan tuotteista ja osan jätti maksamatta. Vartija otti miehen kiinni kassalinjan jälkeen. Näpistelijällä on kahdeksan aikaisempaa anastusrikosta vuoden sisällä.

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset