fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Poliisi tutkii autiotalojen paloja vahingontekoina

Kuva: Pekka Rautiainen, arkisto

Alkuvuoden aikana Hämeenlinnan seudulla on palanut useampia autioita rakennuksia, ja poliisi on ilmoittanut tutkivansa niiden syttymissyitä. Viimeksi autio talo paloi Tuuloksentien varrella toukokuussa Hämeenlinnassa. Palo tapahtui yöaikaan.

Tutkinnanjohtaja Marko Mäkinen kertoo, että poliisi jatkaa edelleen tutkintaa rikosnimikkeellä vahingonteko. Mäkinen ei suoraan sano, että paloja tutkittaisiin yhtenä kokonaisuutena, mutta hän pitää sitä mahdollisena.

Poliisi pyytää ilmoittamaan autiotalojen paloista liittyvistä havainnoista Hämeen poliisin rikostutkintaan.

 

Kolmekymppisen naisen epäillään kuljettaneen henkilöautoa Parolantiellä myöhään sunnuntaina illalla huumaavan aineen vaikutuksen alaisena. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

 

Sunnuntaina puolen yön jälkeen Löyttymäessä noin 20-vuotias mies ajoi ulos tieltä henkilöautolla. Auto oli suistunut tieltä ajosuunnassaan vasemmalle metsään katolleen.

Kuljettaja loukkaantui lievästi. Hän puhalsi niukasti alle rangaistavuuden osoittavat lukemat. Hän jäi sairaalaan tutkittavaksi. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

 

Lauantaina puolilta päivin Hätilässä noin 50-vuotias mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

 

Torstaina aamupäivällä kello 9.30 aikaan poliisipartio pysäytti valtatie 10:llä Rengossa henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon.

Autoa kuljettanut, 1970-luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Mies käytettiin verikokeessa. Häntä epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset