fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Poliisikoira jäljitti murtovarkaan – Myös Sairion alueella voroja liikkeellä

Kuvituskuva.

Hätäkeskus sai ilmoituksen maanantaina aamuyöllä murtotehtävästä. Paikalle saapuneelle partiolle selvisi, että yksityisasuntoon oli yritetty murtautua asukkaan ollessa kotona.

Ilmoittaja oli nähnyt murtopuuhissa olleen ja pystyi kertomaan partiolle tekijän tuntomerkit. Poliisi tavoitti ilmoittajan tuntomerkkeihin sopivan miehen poliisikoiran jäljestämänä hieman myöhemmin.

Kolmekymppinen mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään varkauden yritykseen.

 

Pekolankadulla murtauduttiin omakotitaloon perjantaina kello 10–16.30 välisenä aikana. Talosta anastettiin muun muassa koruja ja elektroniikkaa.

Samalla alueella on tehty myös muita asuntomurtoja lyhyen ajan kuluessa. Poliisi pyytää havaintoja alueella liikkuneista henkilöistä tai ajoneuvoista, jotka voivat liittyä rikoksiin tai mahdollisia valvontakameran kuvia alueelta.

Havainnoista voi ilmoittaa pitkakestoinentutkinta.kh.hame@poliisi.fi tai numeroon 0295437746.

 

Partio pysäytti perjantai-iltana Turengintiellä henkilöauton, jota kuljetti ajo-oikeudeton 34-vuotias mies.

Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, vaikka hän vaikutti päihtyneeltä. Mies ei suostunut huumepikatestiin, joten hänet vietiin verikokeeseen.

Miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä huumausaineita käyttörikoksen verran ja autosta löytyi paikanetsinnässä patruunoita.

 

Poliisipartio hälytettiin torstai-iltana Kaurialaan selvittelemään piha-alueella tapahtunutta tilannetta, jossa mies ja nainen olivat tapelleet.

Paikalla ilmeni, että kaksikolle oli tullut riitaa naisen laukusta, joka oli miehen hallussa tämän asunnolla. Miehelle oli tullut näkyviä vammoja kasvojen alueelle, naisella ei ollut havaittavia vammoja. Pahoinpitelyä oli ilmoitetusti tapahtunut molempien osalta. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus lievästä pahoinpitelystä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset