fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Polkupyöräilijä loukkaantui liikenneturmassa Hattulassa

va
Poliisin haaviin jäi useita kaahaajia. Kuva: Terho Aalto, arkisto

Perjantaina illalla Tyrvännöntiellä Hattulassa sattui henkilöauton ja polkupyörän välinen kolari.

Onnettomuus tapahtui suoralla tiellä peltoaukealla, kun noin 60-vuotias paikkakuntalainen henkilöauton kuljettaja törmäsi tien oikealla reunassa pyöräilevään noin 60-vuotiaaseen mieheen. Polkupyöräilijä oli lentänyt törmäyksen voimasta oikealle ojaan. Hän sai sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Tapahtuma- aikaan tie oli luminen ja näkyvyys huono. Poliisi jatkaa esitutkintaa kuulemalla asianosaisia.

 

Poliisi pysäytti kaaharin perjantaina valtatie 12:lla Hämeenlinnan Lammilla. Liikennepoliisin partio oli pitämässä nopeusvalvontaa Ojastenmäen kohdalla, kun tutkaan ajoi henkilöauto 137 km/t vauhdilla nopeusrajoituksen ollessa alueella 80 km/t.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

 

Lammilla noin 80-vuotias mies pahoinpiteli viime keskiviikkona kerrostalon rapussa noin 25-vuotiasta naista ja talon pyykkituvassa noin 75-vuotiasta miestä.

Pahoinpitelyn jälkeen mies oli lähtenyt ajamaan autollaan. Poliisi tavoitti hänet Lammin keskustasta. Silminnähden päihtynyt mies vastusti kiinniottoa vastaan haraamalla ja yrittämällä potkaista poliisia. Verikokeen jälkeen hänet otettiin kiinni epäiltynä kahteen pahoinpitelyyn, törkeään rattijuopumukseen ja virkamiehen vastustamiseen.

 

Hauholla noin 25-vuotias mies käyttäytyi uhkaavasti ensihoitajia kohtaan viime viikon tiistaina. Hoitajat joutuivat poistumaan asunnosta.

Harhainen ja uhkaavasti käyttäytynyt mies ajoi poliisivartiota vastaan ja auto pysäytettiin. Miestä käskettiin tulemaan ulos autosta, mutta hän ei totellut. Lopulta poliisi poisti miehen autosta voimakeinoja käyttäen. Hänet vietiin käsiraudoissa ja sairasautolla Kanta-Hämeen keskussairaalaan mielentila-arvioon. Häntä epäillään haitanteosta virkamiehelle.

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset