Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Polkupyörävarkaat kärähtivät omassa asunnossaan

va
Poliisin haaviin jäi useita kaahaajia. Kuva: Terho Aalto, arkisto

Hätäkeskus sai viime keskiviikkona ilmoituksen häiriökäyttäytymisestä hieman Hämeenlinnan keskustan ulkopuolella.

Partio tapasi asunnossa parikymppisen naisen ja miehen. Asunnon olohuoneen lattialla oli kaksi maastopyörää purettuna ja poliisilla oli syytä epäillä niiden olevan anastettuja.

Partio tarkasti pyörien sarjanumerot ja toinen pyöristä osoittautui anastetuksi. Molemmat otettiin kiinni epäiltynä kätkemisrikokseen.

 

Sunnuntaina kello 21.55 aikaan liikennevalvontaa Ahvenistontiellä suorittanut poliisipartio pysäytti pakettiauton tarkistusta varten.

Autoa kuljettanut vuonna 1993 syntynyt nainen puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen useammalle huumaavalle aineelle. Kortittomaksikin osoittautunutta naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

 

Viime perjantaina kello 22.31 hätäkeskus ilmoitti liikenneonnettomuudesta Valtatiellä 3.

Partio sai selville, että 36-vuotias mies oli ajanut Helsinki–Tampere -moottoritietä etelän suuntaan, kun hän oli menettänyt autonsa hallinnan Tiiriön rampin eteläpuolella. Hän törmäsi autollaan moottoritien kaiteeseen ja törmäyksen jälkeen auto oli pyörähtänyt renkaillaan ympäri.

Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

 

Partio pysäytti perjantaina hieman ennen puoltayötä henkilöauton Kikaristonkadulla kuljettajan ajokunnon varmistamiseksi.

Autoa ajanut 38-vuotias ajo-oikeudeton mies puhalsi nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen usealle huumausaineelle.

Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

 

 

 

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset