fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Puiden salakaataja kiusaa Rengossa

Poliisi tutkii, kuka piinaa mökkiasukkaita Raidonpääntiellä.
Kuva: Pekka Rautiainen, arkisto

Poliisi sai lauantaina ilmoituksen tielle kaadetuista puista Hämeenlinnan Raidonpääntiellä läheltä Tammelan Teuron kylää. Puita on kaadettu suoraan vilkkaalle mökkitielle, jonka kautta kulkee paljon liikennettä.

Raidonpääntiellä tapahtui kaksi viikkoa sitten samanlainen tapaus. Puiden kaataja ei ole poliisin tiedossa. Tapausta tutkitaan vahingontekona ja vaaran aiheuttamisena.

Mahdolliset silminnäkijähavainnot tapahtuneesta voi ilmoittaa Forssan poliisiaseman palvelupäivystykseen puhelinnumeroon 0295 414 011.

 

Partio oli mittaamassa ajonopeuksia sunnuntai-iltana Kolmostiellä Hattulassa. Kappakallion kohdalla partio mittasi tutkalla henkilöautolle nopeudeksi 155 km/h nopeusrajoituksen ollessa 120 km/h.

Autoa kuljettanut nelikymppinen mies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen mutta huumepikatesti oli positiivinen. Hän on toistaiseksi ajokiellossa ja tämä oli viides kerta vuoden sisällä, kun hän oli oikeudetta ratissa.

Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi huumausaineita käyttörikoksen verran.

 

Poliisi pysäytti 29-vuotiaan miehen kuljettaman henkilöauton sunnuntai-iltana Tuuloksentiellä. Ajo-oikeudettoman miehen puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Hänellä oli kaksi aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä ennen tätä. Lisäksi miehen hallusta löytyi luvaton kaasusumutin.

 

Lauantai-iltana Lammilla noin 45-vuotias mies lähti ohittamaan oikealta vasemmalle kääntymässä ollutta henkilöautoa, mutta menetti ajoneuvonsa hallinnan ja törmäsi ohitettavan auton oikeaan etuoveen.

Autoilija ei pysähtynyt tapahtumapaikalle, mutta poliisi tavoitti hänet lähistöltä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat ja hänet oli määrätty ajokieltoon syksyllä 2018.

 

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset