fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Rattijuoppo aiheutti häiriötä Keskussairaalalla

Poliisia työllisti myös Turengissa tapahtunut kolari, johon liittyi pahoinpitely. Kuva: Terho Aalto, arkisto

Poliisi sai ilmoituksen varhain maanantaiaamuna Keskussairaalalta, jossa päihtynyt henkilö käyttäytyi häiritsevästi.

Paikalla oli kaksi miestä ja nainen, jotka eivät ilmoittajan mukaan suostuneet poistumaan alueelta. Samassa ilmeni, että seurueen nainen oli kuljettanut autoa, ilmeisen päihtyneenä.

Nainen puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat. Seurueen miehet poistettiin paikalta ja nainen otettiin kiinni asian selvittämiseksi.

Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon luovuttamisena juopuneelle.

Hämeen poliisi sai maanantain vastaisena yönä ilmoituksen siitä, että autoilija olisi henkilöautolla törmännyt pysäköityyn mönkijään Turengissa. Partio löysi epäillyn kaupan parkkipaikalta.

Poliisi sai selville, että mies, joka oli ajanut mönkijää päin, oli myös pahoinpidellyt erästä paikallaolijaa. Mönkijää oli vaurioitettu muutoinkin. Poliisin mukaan mönkijätörmäys kytkeytyi myös itse pahoinpitelyyn.

Epäilty miespuolinen kolaroija kertoi jo paikalla poliisipartiolle, ettei ole ajokykyinen. Poliisi vei hänet verikokeeseen. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, vahingonteosta ja lievästä pahoinpitelystä.

Sunnuntain puolella kello 02.00 poliisipartio mittasi Kolmostiellä Viralassa edellä menneelle henkilöautolle nopeudeksi 158 km/t rajoituksen ollessa 120km/h. Autoa kuljettanut 1970-luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lauantai-iltana kello 20.25 aikaan poliisipartio kiinnitti huomiota epävarmasti liikkuneeseen henkilöautoon. Autoa kuljettanut vuonna 1985 syntynyt mies puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset