fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Rattijuoppo pinkaisi poliisia karkuun

Lämpimät säät ovat vain lisänneet törttöilyjä liikenteessä ja poliisilla töitä riittää. Kuva: Terho Aalto, arkisto

Poliisipartio pysäytti lauantai-iltana Hämeenlinnan keskustassa henkilöauton, jonka kuljettaja pinkaisi karkuun heti auton pysähdyttyä.

Mies tavoitettiin lyhyen matkan päästä. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Hänet vietiin yöksi poliisin suojiin.

Maanantaina kello 22.40 poliisipartion tutka näytti Hämeenlinnassa Helsingintiellä kulkevan henkilöauton nopeudeksi 104 km/h, kun rajoitus oli 80 km/h.

Autoa kuljettanut noin parikymppinen nainen puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausaineen pikatesti oli positiivinen.

Naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Nainen oli jäänyt kiinni vastaavista teoista vain pari tuntia aikaisemmin.

Poliisi kiinnitti maanantaina aamupäivällä Hämeenlinnassa huomiota kevyenliikenteenväylällä liikkuneeseen henkilöautoon.

Autoa kuljettanut noin 30-vuotias mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausaineen pikatesti oli positiivinen. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Tuuloksentien ja Ruununmyllyntien risteyksessä sunnuntaina aamuyöllä.

Epäilty pakettiauton kuljettaja oli ajanut päin punaisia liikennevaloja osuen juuri tietä ylittäneeseen moottoripyörään ja lopulta bussiin. Moottoripyörän kuljettaja sai vammoja tapahtuneesta.

Tapahtumanopeus oli noin 80 km/h. Bussi ja pakettiauto vaurioituivat kolarissa.

Epäilty puhalsi poliisin alkometriin 2,4 promillea. Hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset