fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Rattijuoppo pinkaisi pusikkoon karkuun – Poliisi varoittaa polttoöljyn kaupustelijasta

Kuvituskuva

Poliisikoira pääsi töihin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun rattijuoppo lähti poliisi karkuun. Poliisi partio yritti pysäyttää vastaan tulleen henkilöauton tarkastusta varten Hämeenlinnan Ylänteentiellä. Auton kuljettaja ei kuitenkaan pysähtynyt, vaan kääntyi Saarentielle, jätti autonsa tien reunaan ja lähti juoksemaan metsään. Autoon jäivät vain matkustajat.

Koirapartio lähti jäljestämään auton kuljettajaa, joka löytyikin noin 200 metrin päästä autosta ja konstaapelit tunnistivat miehen samaksi, joka oli hetkeä aikaisemmin ajanut kyseistä autoa. Partio puhallutti 28-vuotiaan miehen seulonta-alkometrillä ja tulos oli 0,99 mg/l. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen.

 

Hätäkeskus ilmoitti lauantaina kello 17.50 kaiteeseen ajaneesta ajoneuvosta valtatie kolmella. Partiolle selvisi, että 47-vuotias mies oli nukahtanut rattiin törmäten moottoritien keskikaiteeseen ja törmäyksen jälkeen auto oli ajautunut tien oikeaan laitaan. Kuljettaja oli yksin autossa eikä hän loukkaantunut törmäyksessä. Auto vaurioitui hinauskuntoon. Tapahtumaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Perjantai-iltana kello 18.30 aikaan poliisipartio pysäytti Tervakoskella Helsingintiellä henkilöauton tarkistusta varten. Autoa kuljettanut vuonna 1999 syntynyt mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausaineen pikatesteri antoi positiivisen tuloksen kokaiinille sekä kannabikselle. Mies käytettiin verikokeessa asian selvittämiseksi. Miestä epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Hämeen poliisi varoittaa Kanta-Hämeen alueella puhelimitse ja sähköpostin välityksellä asiakkaista lähestyvästä polttoöljyn kaupustelijasta. Kaupustelija tarjoaa polttoöljyä huomattavan edulliseen hintaan. Poliisin mukaan on syytä epäillä, että polttoainetta ei toimiteta ostajalle, vaikka maksu olisi suoritettu. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus petoksen yrityksestä.

 

 

 

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset