fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Ravintolan asiakas puri järjestyksenvalvojaa sormeen

Kuvituskuva.

Perjantaina 22-vuotias mies alkoi käyttäytyä aggressiivisesti Hämeenlinnan keskustassa olevassa ravintolassa ja järjestyksenvalvoja poisti hänet tiloista. Mies jatkoi hyökkäävää käytöstään ja uhitteli ulkopuolella oleville ihmisille. Järjestyksenvalvoja meni rauhoittamaan miestä, jolloin tämä kävi päälle. Järjestyksenvalvoja sai miehen kaadettua maahan ja raudoitti tämän. Mies puri järjestyksenvalvojaa sormeen, johon tuli verta vuotava haava. Poliisi toimitti miehen säilöön.

 

Koulutiellä tapahtui sunnuntaina aamulla henkilöauton ulosajo. Auto oli ajautunut Harvialantien suunnasta tultaessa oikealle kevyenliikenteenväylän ja nurmikon yli pensaikkoon. Autossa oli ollut tapahtumahetkellä kaksi henkilöä. Molemmat olivat päihtyneitä. Tapaus on tutkinnassa nimikkeillä törkeä rattijuopumus ja törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

 

Kolmekymppinen mies kuljetti aikaisin sunnuntaiaamuna Kantatie 57:llä henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja autokin oli katsastamaton.

 

Partio pysäytti perjantaina Latokartanonkujalla henkilöauton, jota kuljetti 25-vuotias mies. Autossa tuoksui vahvasti kannabis. Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen,mutta huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

 

Keskiviikkona iltapäivällä poliisi sai ilmoituksen henkilöstä, joka oli ollut näpistelemässä Wartiamäentiellä sijaitsevassa kauppaliikkeessä. Liikkeen vartija oli kiinnittänyt huomiota sovituskopista kuuluviin ääniin ja oli mennyt tarkistamaan tilannetta. Sovituskopissa oli ollut vuonna 1996 syntynyt mies, joka oli rikkomassa tietokonepelin suojakoteloa saadakseen poistettua siinä olevan hälyttimen. Miestä epäillään näpistyksen yrityksestä sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta, sillä miehellä oli kääntöveitsi.

 

 

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset