fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Rekka perävaunuineen suistui tieltä

va
Poliisin haaviin jäi useita kaahaajia. Kuva: Terho Aalto, arkisto

Raskas ajoneuvoneuvoyhdistelmä ajoi ulos Valtatie 3:lla Tervakoskella viikko sitten keskiviikkona iltapäivällä.

Kuorma-auton ja perävaunun yhdistelmä oli suistunut oikealle puolelle läpi riista-aidan pellolle. Vetoauto oli kyljellään peltoa reunustavassa ojassa.

Paikalle oli hälytetty myös pelastuslaitoksen sekä sairaankuljetuksen yksiköitä. Sairaankuljetus vei kuljettajan tarkistettavaksi sairaalaan. Syytä onnettomuuteen tutkitaan. Alkoholilla ei todettu olevan osuutta asiassa.

 

Viime sunnuntaina kello 12.40 poliisipartio pysäytti Pälkäneentiellä henkilöauton.

Autoa kuljettanut, 1990-luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Kuljettaja myönsikin partiolle huumausaineen käytön. Mies käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi.

 

Partio tapasi viime viikon keskiviikkona puolenyön jälkeen Kankaantaustantiellä viisikymppisen miehen kuljettamassa henkilöautoa ilman ajo-oikeutta.

Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta vaikutti päihtyneeltä. Kuljettaja ei suostunut huumepikatestiin, joten hänet vietiin verikokeeseen asian selvittämiseksi.

Miehen hallusta löytyi vähäinen määrä marihuanaa.

 

Hätäkeskus ilmoitti 14.1. aamupäivällä kilvettömästä henkilöautosta Tervakoskella.

Partio tapasi auton Tapailantiellä. Kuljettajana oli 22-vuotias ajokiellossa oleva nainen ja kyydissä oli 32-vuotias mies. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.

Naisen hallusta löytyi vähäinen määrä huumausaineiksi luokiteltavia lääkkeitä. Niin ikään ajokiellossa ollut mies kertoi ajaneensa henkilöauton kotoaan Tervakosken apteekin parkkipaikalle. Hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja kannabikselle. Miehen hallusta löytyi vähäinen määrä huumausaineita.

 

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset