fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Spraymaalilla töhrineet varastivat saippua-automaatin

Kuvituskuva.

Poliisipartio päätti tarkastaa perjantaina aamuyöllä moottoritiesillan alle pysähtyneen auton. Paikalla haisi voimakkaasti maali ja kaksi miestä juoksi autoon lähtien liikkeelle Auto pysäytettiin ja selvisi, että noin nelikymppisellä mieskuljettajalla ei ole ajo-oikeutta. Miehelle tehtiin huumausainepikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinin osalta. Sekä kuljettajalla, että matkustajana olleella parikymppisellä miehellä oli käsissään maalia. Autosta löytyi useita spraymaalikannuja ja huumausaineita. Sillasta löytyi tuoreita graffitikuvioita.

Miesten epäillään lisäksi käyneen hetkeä aiemmin Linnatuulen huoltoasemalla töhrimässä wc:n seinää spraymaalilla ja anastaneen wc:stä saippua-automaatin.

 

Perjantaina puoliltapäivin poliisipartio kiinnitti huomion Turengintiellä liikkuneen auton kulkuun. Auto pysäytettiin tarkastusta varten ja sen 26-vuotias mieskuljettaja puhallutettiin. Tulos oli pyöreä nolla, mutta huumausainepikatesti näytti positiivista huumausaineista. Mies myönsi nauttineensa huumausainetta edellisiltana. Miehen kyydissä oli yksi matkustaja. Mies käytettiin verikokeessa ja päästettiin jatkamaan päivän viettoa esitutkintatoimenpiteiden jälkeen. Häntä epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

 

Tuuloksentien ja Etu-Hätiläntien risteyksessä kolaroitiin perjantaina iltapäivällä. Lammin suunnasta tullut henkilöauto törmäsi stop-merkin takaa tulleeseen autoon. Etu-Hätiläntietä ajanut 18-vuotias paikallinen nainen oli pysähtynyt autollaan risteykseen, muttei liikennetilanteen vuoksi huomannut oikealta tullut autoa. Tätä autoa kuljettanut 36-vuotias Lammilta kotoisin oleva nainen ehti jarruttaa, muttei pystynyt estämään törmäystä. Kolarin osapuolet eivät loukkaantuneet törmäyksessä. Tuuloksentietä tulleen auton kuljettaja ja hänen kyydissään ollut lapsi lähtivät kuitenkin lääkärin tarkistettavaksi. Stop-merkin takaa tullutta autoilijaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

 

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset