Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Autoilijat koukkailivat pitkin pientareita – Kolmikymppinen mies kanniskeli teräaseita

Kuvituskuva.

Ajoneuvoyhdistelmä suistui ojaan hieman Iittalan pohjoispuolella tiellä VT3 maanantaina iltapäivällä kahden jälkeen. Yhdistelmä oli ollut ohituksen jälkeen palaamassa omalle kaistalleen, kun sitä kuljettanut kuusikymppinen mies oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ja se oli suistunut ojaan tien oikealle puolelle. Kyydissä ollut matkustaja loukkaantui ja hänet vietiin sairaalaan. Autoa kuljettanutta miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Viime torstaina iltapäivällä Kalvolassa noin 20-vuotias mies ajoi henkilöauton ulos tieltä. Auto oli pyörinyt katon kautta ympäri ja oli ajautunut ulos ajosuunnassaan vasemmalle pellolle. Autosta poistuneet kaksi henkilöä poliisi tavoitti tapahtumapaikan lähistöltä. Ilman turvavyötä autoa kuljettanut mies sai ulosajossa lieviä vammoja. Hänet ja kyydissä ollut matkustaja toimitettiin Kanta-Hämeen keskussairaalaan tutkimuksiin. Kuljettaja oli määrätty ajokieltoon kesäkuussa ja hän oli jäänyt kiinni kortitta ajosta kolme kertaa sen jälkeen. Auto oli katsastamaton ja siitä oli omistajanvaihdosilmoitus tekemättä. Kantahämäläistä kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Partio suoritti valvontaa viime viikon tiistai-iltana Hämeenlinnan keskustassa, kun sen huomio kiintyi mieskaksikkoon. Kaksikon seuraan liittyi myös kolmas mies. Kolmikymppisen miehen hallusta löytyi kaksi teräasetta, nyrkkirauta ja vähäinen määrä huumausaineita. Hänen epäillään syyllistyneen vaarallisen esineen hallussapitoon, huumausaineen käyttörikokseen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon. Myös kaksikon toiselta parikymppiseltä mieheltä löytyi vähäinen määrä huumausaineita ja häntä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta. Kaksikon seuraan liittynyttä 26-vuotiasta miestä epäillään huumausainerikoksesta. Hänen hallustaan löytyi huumausaineita huumausainerikoksen verran.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset