fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Töhrijät iskivät kerrostalotyömaalle - Traktorikuski törttöili humalassa

Viime viikolla poliisi joutui todelliseen jalkatyöhön grillimurron yhteydessä.

44-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sunnuntaina kello 17.30 Helsingintiellä Janakkalassa. Partio mittasi henkilöautolle nopeudeksi 150 km/h, kun sallittu nopeus oli kyseisessä paikassa 80 km/h.

Taksikuski ei saanut maksua 48-vuotiaalta mieheltä sunnuntaina kello 10.20 Katumantiellä Hämeenlinnassa. Mies oli tilannut itselleen taksin ja matkustanut sillä kotiinsa. Hän oli sanonut taksinkuljettajalla hakevansa rahaa, mutta hän ei kuitenkaan palannut maksamaan kyytiään. Miehen henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja häntä epäillään lievästä petoksesta.

Varhain lauantaiaamuna poliisipartio havaitsi Linnaniemenkatu 1:n kerrostalotyömaalla epämääräistä liikettä. Partion lähestyessä työmaa-aluetta sieltä lähti kolme henkilöä karkuun poliisia. Poliisipartio sai kiinni yhden pakenevan nuoren miehen ja toinen tehtävälle liittynyt partio sai kiinni Pohjankadulta kaksi nuorta miestä. Ilmeni, että miehet olivat sotkemassa paikkoja spray-maalilla ja uretaanivaahdolla. Miehet myönsivät olevansa vastuussa vahingoista yhteisvastuullisesti. Poliisin tarkastaessa työmaata, havaittiin siellä kertoman mukaisia vahinkoja. Asiasta kirjattiin ilmoitus vahingonteosta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. Yhdellä miehistä oli hallussaan puukko.

Perjantain puolella kello 01.15 aikaan poliisipartio kiinnitti huomiota Ihalemmentiellä traktorin jälkiin, joita seuratessa oli syytä epäillä kuljettajan ajokuntoa. Traktori oli jälkien perusteella kulkenut mutkitellen ja ajautunut välillä ojaan. Partio tavoittikin traktorin Pelkolan uimarannan läheisyydestä. Traktoria kuljettanut vuonna 1993 syntynyt mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Partio pysäytti 26-vuotiaan miehen, joka kuljetti tiistaina kello 12.07 henkilöautoa Hämeenlinnan Papinniityntiellä. Mies kertoi partiolle polttaneensa kannabista ja hänelle tehty huumepikatesti oli myös positiivinen kannabikselle. Miehen asuntoon tehtiin kotietsintä ja etsinnässä asunnosta löytyi vähäinen määrä kannabista. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena ja kahtena huumausaineen käyttörikoksena.

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset