fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Välikohtaus Liivuoren päiväkodissa

Poliisia työllistivät myös liikenteessä sattuneet kolarit. Kuva: Terho Aalto, arkisto

Hämeenlinnan Liivuoren päiväkodissa sattui torstaina välikohtaus, jonka takia paikalle oli kutsuttava poliisi ja sosiaalityöntekijöitä.

Poliisin mukaan kaksi paikalla ollut henkilöä ei torstai-iltapäivänä kehotusten ja neuvojen jälkeen suostunut poistumaan.

Poliisi käytti tiedotteen mukaan lieviä voimakeinoja ja otti heidät kiinni. Perusteena oli häiriöiltä ja rikoksilta suojaaminen. Kiinniotetut on päästetty vapaaksi.

Sekä kaupunki että Hämeen poliisi kertovat, ettei tehtävästä aiheutunut vaaraa sivullisille tai Liivuoren päiväkodin lapsille.

Huoltajille annettiin ohjeita sen varalle, että lapset oireilevat tapahtuman vuoksi.

Poliisi epäilee henkilöitä virkamiehen vastustamisesta.

Kolari Kolmostiellä

Pakettiauto ja henkilöauto kolaroivat Kolmostiellä Janakkalassa perjantai-iltana.

Törmäys sattui Helsingin suuntaan vievällä kaistalla noin 500 metriä ennen Linnatuulta. Poliisin mukaan pakettiauto ajautui väärälle kaistalle, osui vastaan tulleeseen autoon ja kaatui onnettomuudessa kyljelleen.

Kaista suljettiin liikenteeltä pelastus- ja raivaustöiden ajaksi.

Kolme henkilöä loukkaantui kolarissa lievästi. Heidät vietiin tarkastettavaksi Kanta-Hämeen keskussairaalaan.

Pakettiautoa kuljettaneen viisikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kahteen vammantuottamukseen.

Vaarallinen ohitus

Lahden valtatietä Hämeenlinnasta Lahden suuntaan ajanut kolmekymppinen mieskuljettaja aiheutti viikko sitten tiistaina onnettomuuden lähdettyään ohittamaan edellä ajanutta henkilöautoa.

Ohittajan pyrkiessä takaisin omalle ajokaistalleen hän menettu autonsa hallinnan ja törmäsi vastaan tulleen auton keulaan. Molempien autojen kuljettajat vietiin sairaalaan hoidettaviksi.

Ohittamaan lähtenyt mies on ajokiellossa. Auton omistavaa kolmekymppistä naista epäillään ajokorttirikkomuksesta hänen luovuttaessaan auton ajo-oikeudettoman kuljetettavaksi.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset