fbpx
Kaupunkiuutiset

Miekkalinnan uutisia: Varastetulla pakettiautolla poliisia karkuun

Kuvituskuva

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen Hämeenlinnassa Katumantiellä viime viikon keskiviikkona.

Poliisipartiota vastaan tuli Turun valtatiellä Vanajan kirkon kohdalla anastetuksi ilmoitettu pakettiauto. Poliisipartion kääntyessä ajoneuvon perään, epäilty kuljettaja lähti ajamaan poliisia karkuun.

Epäilty kuljettaja ajoi karkuun poliisia eri katuja ja kevyenliikenteenväyliä pitkin käyttäen suurta ylinopeutta.

Kuljettaja pysähtyi lopulta Katumantielle, mistä poliisi otti hänet kiinni.

Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Poliisi jatkaa jutun tutkintaa.

Rattijuoppoja liikenteessä

Nelikymppisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla Radanvarsitiellä sunnuntaina puolen päivän aikaan.

Pakettiautoa ajaneen kolmekymppisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen Koivistontiellä sunnuntaina aamulla.

Anastettu luottokortti

Poliisipartio oli suorittamassa valvontaa Katumalla myöhään itsenäisyyspäivän iltana, kun se päätti tarkastaa kiinteistön pihaan ajaneen henkilöauton kuljettajan ajokunnon.

Kuljettaja oli lähtenyt juoksemaan autolta, mutta partio tavoitti hänet kerrostalojen välistä. Partio löysi kiinniottopaikasta kaksi luottokorttia, joista toinen oli anastettu.

Parikymppinen mies oli päihtyneen oloinen, mutta puhalsi alkometriin nollatuloksen, joten hänet vietiin verikokeeseen.

Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, huumausaineen käyttörikokseen ja varkauteen.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset