Kaupunkiuutiset

Mielen hyvinvointia voi vahvistaa

Mielenterveyden ensiapu 1 – kurssi herättää ja pysäyttää ajattelemaan omaa hyvinvointia. Kurssilla saa tietoa mielen hyvinvoinnista ja siihen vaikuttavista tekijöistä sekä rohkaistuu huolehtimaan omasta ja läheisten mielenterveydestä.  Kurssille ovat tervetulleita kaikki, joita kiinnostaa mielen hyvinvoinnin vaaliminen.

FinFami – Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset ry järjestää MTEA1 – kurssin neljänä perjantaina, 6.3., 13.3., 20.3. ja 27.3. klo 12–15 Hämeenlinnassa. Kurssipaikkana toimii Kumppanuustalo (Kirjastokatu 1, Hml) eli entinen kirjastotalo Turuntien kaupunginpuoleisessa päässä. Ilmoittaudu kurssille 21.2. mennessä p. 040 455 2161 tai minna.hotta@omaisyhdistys.com. Kurssin hinta 45 euroa, sisältää kurssikirjan.

MTEA®1 – kurssilla keskitytään mielen hyvinvointiin ja sen kehittämiseen muun muassa tunne-, vuorovaikutus- ja selviytymistaitoja opiskelemalla. Psyykkinen tai fyysinen sairaus eivät estä mielenterveystaitojen harjoittelemista. Kurssia ei kuitenkaan suositella akuutissa kriisissä olevalle. MTEA1 – kurssi muodostuu viidestä osiosta: Mielenterveys on osa terveyttä ja hyvinvointia, tunnetaidot, elämän monet kriisit, ihmissuhteet ja vuorovaikutus, elämänhallinta. Mielenterveyden ensiapu®1 on Suomen Mielenterveysseuran kehittämä malli, jonka teemana on mielenterveyden ensiapu kansalaistaidoksi.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset