Kaupunkiuutiset

Mielipide: Ei vesijumppaa voi muuttaa tuolijumpaksi

Kirjoittajan mielestä asiakkaan maksamaa vesijumppaa ei voi vain ilmoittamalla muuttaa joksikin muuksi. Kuvan ryhmä tai paikka ei liity kirjoitukseen. Kuva: Rauno Lahti, arkisto

Liikuntahallien ja uimahallin sulkeuduttua Vanajaveden opisto on siirtänyt muun muassa liikuntatunteja pidettäväksi verkon välityksellä.

Joillakin tunneilla olin mukana jo ennen joulua ja sujuihan se jotenkuten. Välillä joutuu katsomaan, mitä tunnin ohjaaja nyt oikein tekee, kun puhe häviää johonkin avaruuteen.

Vuoden 2020 puolella pitämättömiä tunteja on jo nyt siirretty eteenpäin niin, että tunteja riittää juhannusviikolle saakka. Luulenpa että aika moni opiskelija on jo siinä vaiheessa siirtynyt kesälaitumille.

Mutta ihmetykseni oli suuri, kun sain vesijumppaohjaajalta viestin, että tunteja pidetäänkin nyt verkon kautta tuolijumppana.

Siis mitä? Opiskelijathan ovat ilmoittautuneet ja maksaneet vesijumpasta, ei tuolijumpasta.

Voidaanko edes tässä tilanteessa yksipuolisesti muuttaa tuntia joksikin muuksi kuin mistä oppilaat ovat maksaneet? Tuolijumppa on kyllä ihan eri juttu kuin vesijumppa.

Tämä on suorastaan jo kuluttajien (oppilaiden) pettämistä.

Vuoden 2020 keväällä jäi kahden kuukauden tunnit pitämättä ja niistä Vanajaveden opisto ei pääsääntöisesti korvannut mitään.

Nyt olisi näytön paikka toimia asiallisesti ja siirtää myös vesijumpat pidettäväksi keväälle eteenpäin, siitähän me olemme maksaneet.

Jumppaaja

Hämeenlinna

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset