Kaupunkiuutiset

Mielipide: Kaikki mahdollinen meni pieleen Goodmanin hoitohuoneessa

Mitä tulee Goodmanin uuteen wow-elämyksen antavaan wc-remonttiin, haluaisin antaa tiedoksi muutaman vinkin.

Minä saisin vaippaikäisen lapsen äitinä wow-elämyksen, mikäli hoitohuone olisi suunniteltu edes vähänkään käytännölliseksi.

Tällä hetkellä pöydällä on hoitoalusta, joka tulee ensin vähintään vuorata kasalla käsipaperia, koska edellisten eritteet ovat pinttyneet siihen. No eihän ne siinä pysy ja kohta on kahta kauheampi sotku kun eritteiset paperit lentelevät pitkin poikin.

Olen tavannut toisissa kauppakeskuksissa rullan kertakäyttöisiä ”peflettejä” jolla voi suojata hoitoalustan ja heittää sen sitten käytön jälkeen roskiin, suosittelisin sellaista.

Koska hoitoalusta ei edes mahdu oikein päin pöydälle, saa vauva maata pää osittain peilin takana, josta häikäisevät silmiin kirkkaat ledivalot, eikä vaipanvaihdosta tule mitään.

Lavuaari on niin iso, ettei 1-vuotiaani takapuolta yllä pesemään hanan alla ilman että jalatkin uivat altaassa. Mielellään en niitä uittaisi, koska lavuaari on malliltaan suora eikä siinä ole kaatoja, joten jää kaikki vesi ja erityisesti eritteet sen reunoille killumaan.

Eritepesun kannalta toki automaattihana on hygieenisempi, mutta suihku on niin lyhyt, että yritän saada sitä jatkuvasti päälle samalla kädellä, jolla yritän pestä samaan aikaan eritettä pois.

Edelliskerralla yritin pitkään säätää jääkylmää vettä lämpimämmälle ja viime kerralla yritin pitkään saada vettä höyryävän tulikuumasta viileämmälle samalla kun lapsi huutaa toisen käden varassa.

Kyllä tässä kohtaa silti taisi hermo mennä ensin äidiltä. Toivoton homma, totesin viimeistään tässä kohtaa, kun kaikki mahdollinen oli mennyt pieleen. Kiitokset mikrosta, se toimii.

Äiti ja lapsi

Hämeenlinna

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset