Kaupunkiuutiset

Mielipide: Käsittämätöntä vetkuttelua Hattulassa

Kirjoittaja ihmettelee, miksi kunta jarruttaa golfkentän harjoitusalueen rakentamista. Kuva: Markku Tanni, arkisto

Yli kolmentuhannen muun tavoin Hattulan golfseuran jäsenenä en voi ymmärtää, että kunnan organisaatiossa ollaan jarruttamassa vireän urheiluseuran kehitystä.

Muuten hyvät fasiliteetit tarjoavassa seurassa on täyspitkän rangen (lyöntiharjoittelualueen) puuttuminen pakottanut harrastajat matkaamaan Lepaalle tai Hämeenlinnan golfkentille harjoittelemaan pitkiä avauslyöntejään.

Kolme vuotta sitten siirryimme uuteen klubitaloon, jonka taakse alettiin rakentaa uutta täyspitkää harjoitusaluetta.

Ilman kunnan pitkäpiimäistä suhtautumista rakentamisen suhteen projekti olisi ollut valmis jo kaksi vuotta sitten.

Tätä menoa valmistuminen siirtyy ensi vuoteen. Kunnan jarrutus asiassa ei koske ainoastaan seuran johdon kiusaamista, vaan lähinnä ja nimen omaan seuran monilukuisten ja aktiivisten jäsenten harrastusmahdollisuuksien rajoittamista.

Koska mitään järjellistä syytä kunnan venkoiluun ja häirintään seuramme kehityksen jarruttamiseksi ei löydy, niin tuntuu, että ainoaksi syyksi selittyisi puhdas kiusanteko.

Kunnan taholta se olisi törkeää ja anteeksiantamatonta toimintaa. Jos viivytys johtuu jonkin yksityisen tahon toimesta, ei voi sanoa muuta kuin ”kateus vie kalatkin vedestä”.

Oli miten on, niin ei voi pieni golffari kuin ihmetellä asian tiimoilla tapahtunutta prosessia. Seuramme aktiivisuuden luulisi luovan koko kunnalle ja sen yrittäjille lisämahdollisuuksia vierailijoidemme ja jäsenistömme toiminnan johdosta.

Antakaa nyt hyvät päättäjät seurallemme mahdollisuus kehittyä. Se on kunnankin etu. Jo saisi hatuttaminen asian johdosta loppua.

Martti Aarola

Hämeenlinna

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset