fbpx
Kaupunkiuutiset

Mielipide: Kiitokset ja jaksamista kaikille lumimiehille!

Kirjoittaja jakaa vuolaasti kiitosta ympäri vuorokauden töitä paiskiville auraajille ja toivoo uurastuksen myös näkyvän palkkapäivänä. Kuva: Riku Hasari, arkisto

Viimeisten viikkojen aikana olen entistä enemmän alkanut nostaa hattua “lumimiehille”. Ihan yhtenä esimerkkinä vain se, että ajoin neljä tuntia päästäkseni pojanpojan synttäreille, sitä ennen toisen lapsen nouto, taas kaksi tuntia.

Keli hirvitti ennakkoon, mietteissä oli jo perua… Mutta: matka sujui hienosti. Olen aivan otettu koko aurauskaluston toiminnasta isoilla teillä ja sivukujienkin hoitamisesta viimeisten viikkojen aikana.

Kovaa huoltajillakin

Voisi jopa käydä sääliksi niitä talohuoltajiakin, jotka olette yrittäneet kolan ja harjan kanssa palvella asiakkaitanne. Tiedän vuosien kokemuksella, mitä se on.

Onneksi en ole ehtinyt nähdä mitään moittivia yleisökirjoituksia! Toivon lämpimästi pitkiä unia tämän session päälle: Jaksamista koko kansaa auttavasta toiminnastanne.

Pirullinen tilanne

Tilanne on ollut kannaltanne pirullinen jo muutaman viikon; saatte erinomaisen kiitettävän arvosanan toiminnastanne! Toivottavasti näkyy myös palkkapäivänä.

Yritän tavoittaa tällä lausunnolla lumimiehiä Hämeenlinnan keskustasta ja ympäristöstä: Tuulos–Lahti–Heinola -suunnalta ja kaikkialta siinä ympäristössä: kiitos hyvästä työstä. Pistäkää keskenänne some laulamaan ja välittäkää tietoa, jos joku ei sattumoisin tätä lehteä lue.

Vielä kerran: kiitos ja tsemppiä!

Isukki Hämeenlinnasta

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset