Kaupunkiuutiset

Mielipide: Minut leimattiin Facebookissa koirien myrkyttäjäksi

Leivänpaloja luontoon heitellyttä henkilöä epäiltiin Facebookissa koirien myrkyttäjäksi. Kirjoittaja kertoo, kuinka pahalta syytökset hänestä tuntuivat. Kuvituskuva. Kuva: AP Sarjanto
Leivänpaloja luontoon heitellyttä henkilöä epäiltiin Facebookissa koirien myrkyttäjäksi. Kirjoittaja kertoo, kuinka pahalta syytökset hänestä tuntuivat. Kuvituskuva.

Kaupunkiuutisten Hämptonissa puhutaan -osastolla oli lauantaina 22.2. kirjoitus otsikolla ”Liikkuuko Kaurialassa myrkyttäjä vai lintujen ruokkija?”.

Järkyttyneenä luin kyseisen kirjoituksen, jossa kävi ilmi, että Facebookissa oli minusta, lintujen ruokkijasta, tehty rikollinen, koirien myrkyttäjä. Haluttiin vielä sanavalinnoilla varmistaa, että kyseessä on myrkyttäjä: ”joka kyyristeli salaperäisesti…pusikkojen juurella”.

Järkytykseni vain kasvoi, kun luin, että te, Facebook-kirjoituksen alkuunpanija, olitte antanut minusta tarkat tuntomerkit, samalla lyöden otsaani rikollisen leiman.

Asettakaa itsenne minun asemaani. Miltä teistä tuntuisi, jos teidät syyttömänä leimattaisiin rikolliseksi?

Olen koko ikäni ollut eläinrakas. Meillä on aina ollut joko koira tai kissa, joskus jopa molemmat yhtä aikaa.

On ollut undulaatteja ja kerran jopa marsu. Silloin kun asuin omakotitalossa, oli ilo ruokkia pihapiirissä olevia lintuja ja seurata niiden puuhia. Jos nyt haluan ruokkia lintuja ja seurata niiden elämää, minun pitää mennä luontoon, mutta te veitte minulta sen ilon.

Arvaan, että olette myös eläinrakas. Olisi ollut reilua teiltä, jos olisitte tullut kanssani keskustelemaan, niin olisi selvinnyt, että olin lintuja ruokkimassa enkä koiria myrkyttämässä.

Minusta on raukkamaista tehdä toisesta rikollinen pelkän oman mielikuvituksen perusteella.

Pyydän, älkää enää koskaan tehkö samaa kenellekään toiselle ja tuottako mielipahaa, kuten teitte minulle.

Eläinten hyvinvoinnista huolehtiva

Lue myös: Hämptonissa puhutaan: Liikkuuko Kaurialassa myrkyttäjä vai lintujen ruokkija?

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset