fbpx
Kaupunkiuutiset

Mielipide: Mummut ja papat ovat jo kortensa kantaneet

Kirjoittaja antaa tiukkaa palautetta nimimerkille, jonka mukaan ikäihmisten pitäisi vain maksaa veroja.

Nimimerkille “Kysyisitte edes”. Veroja maksava mummu oudoksuu kommenttiasi. Vai tarvitsette areenoja ja parkkitaloja? Millä aiotte osallistua niiden rakentamiseen ja jatkossa ylläpitoon?

Huudatte ilmastonmuutoksesta, mutta vasemmalla kädellä syötte roskaruokaa, käytätte yhä enenevässä määrin huumeita ja olette jo ylipainoisia ja huonokuntoisia. Kyykkykään ei kuulema enää onnistu.

Tulevaisuudessa olette terveydenhuollon suurkuluttajia: diabetes, maksasairaudet ja romahtanut terveys syynä. Kuka maksaa? Tekö, jotka opiskelette kolmikymppiseksi, saanette ehkä töitä, eikä iskät ja äidit jätäkään teille testamentissaan mitään millä mällätä.

Tiedätkö mitä nykymummot tekevät? He ottavat käänteisen lainan asuntoonsa ja käyttävät kaiken rahansa omaan hyvinvointiinsa. He käyttävät palveluita, matkustavat ja panostavat terveelliseen ruokaan. Ja elävät pitkään!

Mummut ja papat eivät enää säästä jälkikasvulleen testamentattavaa itse elää kituuttaen. Se on historiaa, veliseni.

Me olemme verorahoillamme kustantaneet sinulle koulutuksen, terveydenhuollon, pelit ja pensselit harrastuksiin jopa ulkomaanmatkoja ynnä muuta. Mitä ja millä valuutalla teet saman mahdollisille omille lapsillesi? Ai niin, et halua lapsia kun haluat keskittyä vain itseesi, eli ei mitään ” häiriötekijöitä” arkeen.

Taidat kuulua porukkaan ” kaikki minulle heti”.

Tottakai, sananvapauden nimissä voit kirjoittaa mitä haluat, mutta joskus olisi syytä ensin miettiä mitä sanoja ja lauseita putkeen kirjoittaa.

Kaikkea hyvää tulevaisuudelle

 

Lue vastine: Mielipide: Onnea vaan kaikille kovan pelin voittajille

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset