fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Miikka J. Anttilasta Vuoden Onnistuja

Hämeenlinnalainen Miikka J. Anttila on ansioitunut niin teatterin, elokuvan kuin markkinoinninkin parissa.

Ensimmäiseksi Hämeenlinnan Vuoden Onnistujaksi nimettiin markkinoinnin muskettisoturi, tuottaja ja näyttelijä Miikka J. Anttila.

Vuoden Onnistuja palkittiin hämeenlinnalaisen lasipuhallusstudion Soda Shop Designin suunnittelemalla ja valmistamalla lasitaidepalkinnolla, joka tulee kiertämään jatkossa myös seuraaville onnistujille. Tunnustuksen luovuttivat Hämeenlinnan yrittäjien Kalevi Lauronen ja Anne-Mari Kuvaja keskiviikkona 5.9. Hämeenlinnan torilla järjestetyssä aamukahvitilaisuudessa.

– Palkinnon saajaksi valittiin monien tuntema persoona, joka on niin hämeenlinnalainen kun vaan voi olla ja joka edustaa Hämeenlinnaa kaikessa tekemisessään rinta rottingilla – jopa Cannesissa saakka, Kuvaja kertoo valinnan kriteereistä.

– Olen äärettömän kiitollinen siitä, että olen saanut tehdä ja toimia – ja saan jatkossakin – niin paljon juuri Hämeenlinnassa. En tiedä, olisiko se edes ollut muualla samalla tavalla mahdollista tai mahdollistettavaa kuin täällä. Hämeenlinnassa olen aina saanut apua ja tukea kaikissa käänteissä, oli ne sitten ylä- tai alamäkiä, Anttila kiittelee.

Parhaillaan Anttila koordinoi syyskuun lopussa järjestettävää Hämeenlinna Horror Weekend –tapahtumaa sekä kiertää Ofelia-ryhmän Arjen Yksinäiset -esityksen kanssa eri puolilla Suomea. Anttila on tänä vuonna tullut tunnetuksi erityisesti Kyrsyä – Tuftland –elokuvasta, jossa hän on mukana tuottajana sekä miespääosan näyttelijänä. Maailmalla palkintoja kahminut elokuva työllistää edelleen ja seuraavaksi se nähdäänkin Kantolan Tapahtumapuistossa ainutkertaisena drive-in –näytöksenä osana Hämeenlinna Horror Weekend –tapahtumaa.

Anttila on Kyrsyän lisäksi näytellyt muun muassa elokuvissa Pahaa verta sekä tv-sarjoissa Helppo elämä ja Ex-onnellisert. Hän oli näyttämöllä Hämeenlinnan Teatterin kantaesityksessä Naisia hermoromahduksen partaalla ja kahtena perättäisenä vuonna Anttila on nähty Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin lavalla

Valtakunnallista yrittäjän päivää juhlittiin Hämeenlinnassa ensimmäistä kertaa Onnistujan päivänä. Päivän aikana kuultiin Suomen kalleinta siivoojaa Katleena Kortesuota, joka kertoi nuorille oman yrittäjäuransa kuopista ja mitä niistä voi oppia.

Yrittäjäturnajaisissa oman tarinansa kertoivat Sokerileipuri Suomisen Jenni Höijer ja Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin Otto Kanerva, joiden kertomukset inspiroivat erityisesti yrittäjiä jaksamaan ja uskomaan omaan visioon Seuraava hämeenlinnalainen Onnistuja palkitaan syyskuussa 2019.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset