Kaupunkiuutiset

Mika Pulkkisesta HJS:n valmennuspäällikkö

Mika Pulkkinen aloittaa Hämeenlinnan Jalkapalloseuran valmennuspäällikkönä ensi vuoden alusta. Samalla seura uudistaa organisaatiorakenteensa palvelemaan aikaisempaa paremmin valmentajien koulutusta ja pelaajakehitystä.

Seura luopuu urheilutoimenjohtajan tehtävästä, jota menestyksekkäästi hoitanut Ari Seppälä siirtyy F-ikäluokan vastuuvalmentajaksi vastaamaan pelaajanpolun ensimmäisten vuosien laadukkaasta toteutuksesta.

E-ikäluokan vastuuvalmentajana aloittaa Teuvo Palkki ja D-ikäluokan vastuuvalmentajan tehtävä kuuluu osana Mika Pulkkisen työnkuvaa. HJS on muutoksen myötä ensimmäisiä seuroja Suomessa, jossa 7–13 -vuotiaiden vastuuvalmentajana toimii UEFA A-valmentajalisenssin omaava kokenut valmentaja.  Seuran junioripäällikkönä toimii Joni Reijo, jonka vastuualueena ovat seuran harrastejoukkueet ja naperotoiminta.

Mika Pulkkinen on 43-vuotias Kotkasta kotoisin oleva vahvan pelaajauran tehnyt pelaaja, joka ammattilaisurallaan on edustanut mm. hollantilaista Heerenveeniä ja Itävaltalaista SW Bregenziä. Kotimaassa hän on edustanut TP-Seinäjokea, AC Allianssia, KTP:ta ja KooTeePee:ta. Hämeenlinnan Jalkapalloseuran valmennuspäälliköksi Mika siirtyy KTP:n valmennuspäällikön tehtävästä.

– Mika vakuutti rekrytointiprosessin aikana ammattimaisuudellaan ja palavalla halulla tulla mukaan kehittämään hämeenlinnalaista jalkapalloa. Erityisesti Mikan valinnassa painoivat hänen osaamisensa Sami Hyypiä Akatemia -toiminnasta ja kansainvälinen kokemuspohja niin pelaajana kuin valmennuspuolella, taustoitti uuden valmennuspäällikön palkkaamista HJS:n toiminnanjohtaja Ville Dahlman.

HJS:n palkattu henkilöstö on 1.1.2017 alkaen: toiminnanjohtaja Ville Dahlman, seurasihteeri Alina Mäki-Uuro, myyntipäällikkö Markus Heikkinen, valmennuspäällikkö Mika Pulkkinen, F-Ikäluokan vastuuvalmentaja Ari Seppälä, E-Ikäluokan vastuuvalmentaja Teuvo Palkki, junioripäällikkö Joni Reijo.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset