Kaupunkiuutiset

Mikael Gabriel Himmee-kiertueelle

Supersuosittu Mikael Gabriel julkaisi uuden singlen Loistat pimeäs torstaina 22. joulukuuta. Biisi kertoo menetetystä rakkaasta, jolle olisi vielä paljon asiaa.

– Kun meno on himmeetä, tarvii lähelleen jonkun, jonka kanssa jakaa sen kaiken. Loistat pimeäs kertoo kaipauksesta, siitä tärkeästä ihmisestä, joka ei ole enää siinä vierellä ja jonka toivoo vielä joskus kohtaavan, Mikael kommentoi kappaletta.

Viime vuosi on ollut Mikaelille kaikin puolin hieno vuosi. Hän teki uuden aluevaltauksen tähdittämällä jopa kahta elokuvaa, kauhutrilleriä Bodom ja lähiönuorista kertovaa elokuvaa Pahan kukat.

– Mun vuosi on ollu hieno, rakkauden ja musiikin täyteinen, muutama elokuvakin tippu ja dokkari. Voisin haipata miten paljon tahansa, mutta siisteintä ehdottomasti on ollut tutustua uusiin ihmisiin ja kuulla uusia tarinoita, Mikael summaa.

Syksyn Vain elämää -ohjelman myötä hän nousi suuren yleisön tietoisuuteen koko kansan Mikluna. Miklun versiot tunnetuista kappaleista nousivat korkealle Spotify-listalla ja ovat keränneet jo lähes 16 miljoonaa kuuntelua. Pauhaava sydän ja Lumi teki enkelin eteiseen nousivat listan ykköseksi streamaten reilusti yli platinarajan, Mun koti ei oo täällä jaTyhjässä huoneessa puolestaan streamasivat kultaa. Mikaelin tulkinta Lumi teki enkelin eteiseen -hitistä nousi hienosti myös Suomen radiolistan soitetuimmaksi kappaleeksi.

Vuosi 2017 tuo tulleessaan Mikael Gabrielin ensimmäisen kiertueen. Kattava HIMMEE-kiertue lähtee liikkeelle 14. tammikuuta Joensuun Areenalta ja päättyy 17. maaliskuuta Helsingin Jäähalliin.

Karismaattinen tähti on ehdolla 3. helmikuuta järjestettävässä Emma Gaalassa kolmessa kategoriassa: Vuoden miessolisti, Vuoden hiphop sekä yleisöäänestyksessä Vuoden artisti/yhtye. Mikael myös esiintyy gaalassa.

Himmee-kiertue Verkatehtaassa 11.2.2017.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset