fbpx
Kaupunkiuutiset

Mikaela Holmberg kuvasi vuoden yrittäjänaiseksi

Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset on palkinnut valokuvaaja Mikaela Holmbergin vuoden 2015 yrittäjänaisena.

– Yrittäjyys tuli niin sanotusti kaupan päälle kun päätin, että haluan tehdä tätä työkseni. Työpaikkoja ei juurikaan ole, sellainen täytyy luoda itse. Yrittäjyys on ollut pelottavaa, jännittävää, innostavaa ja palkitsevaa, Holmberg sanoo.

34-vuotias Mikaela Holmberg on toiminut valokuvaajana vuodesta 2004. Hän on urallaan voittanut useita kansallisia ja kansainvälisiä palkintoja, kuten Vuoden Muotokuvaaja-tittelin 2011.

Valintaperusteluissa muun muassa todetaan, että Mikaela on rohkea nuori nainen, joka on taitava ja taiteellinen, ennakkoluuloton ja ryhtynyt alalle, joka on muuntunut viime aikoina voimakkaasti. Hän haluaa kehittyä koko ajan, ja rikkoo ennakkoluuloja. Mikaela on aktiivinen verkostoissaan ja kokeilee uusia kuvakulmia sekä kuvatessaan että yrityksessään.

Valokuvauksen kautta Mikaela ilmaisee itseään, sen lisäksi että siitä saa elannon, valokuvaus on myös keino pitää oma sielu tyytyväisenä. Hän on aina ollut kova askartelemaan, piirtämään ja tekemään käsillään asioita, mutta valokuvaus on se taidemuoto, jonka kautta hän pystyy sanomaan enemmän.

– Luovuutta ja järkevää liiketoimintaa ei aina ole helppo yhdistää, Holmberg sanoo, ja tämän ajan hän kokee kasvattaneen häntä ihmisenä valtavasti.

– Yksin puurtamisessa joutuu hakemaan sitä tukea ulkopuolelta ja pitämään avoin mielen, jottei jumiudu ja jämähdä samaan pisteeseen. Eteenpäin on mentävä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset