fbpx
Kaupunkiuutiset

Hamptonissa puhutaan: Mikko Töyssy nuukailee Tuntemattomassa

Mikko Töyssy esittää talousaliupseeri Mäkilää suurelokuvan tv-versiossa. Kuvakaappaus Yle Areenasta. Kuva: -

Kyllä kaupungissa päästeltiin oikein ärräpäitä, kun näyttelijä Mikko Töyssyn kohtaukset leikattiin pois Aku Louhimiehen Tuntemattoman sotilaan lopullisesta elokuvaversiosta. Nyt tiedossa on balsamia haavoille, sillä Töyssyn esittämä nuuka talousaliupseeri Mäkilä nähdään elokuvan viisiosaisessa tv-versiossa useita kertoja. Mukana ovat tietenkin romaanin ja edellisten elokuvaversioiden myötä jo kansanperinteeseen kuuluvat kohtaukset alikersantti Hietasen kanssa. Toisessa käsitellään “rätei ja lumpui” ja toisessa erästä suolaista silakkaa.

Elokuvaa kuvattiin lokakuussa 2016 Suomenkasarmilla, jonka rakennuksia isäntä Petri Yrjö-Koskinen oli antanut muutamaksi päiväksi tuotantoryhmän käyttöön. “Minulta kysyttiin, haluaisinko avustajaksi. Naureskelin, että kyllähän minä Mannerheimiksi sopisin”, Yrjö-Koskinen kertoi Hämeen Sanomille. Haastattelun aikoihin kiinteistökehittäjä arveli, ettei kiireiltään ehtisi osallistua elokuvan kuvaukseen, mutta toisin kävi. Tarkkasilmäinen voi bongata hänet kohtauksesta, jossa konekiväärikomppanian pojat katsovat elokuvaa. Sarjaa esitetään sunnuntaisin Tv-ykkösellä, mutta se on jo nyt kokonaisuudessaan katsottavissa Yle Areenassa.

10 vuotta teatterikärpäsenä pörrännyt Talle Kilpeläinen tapasi Game of Thrones -tähden Iwan Rheonin Lontoossa.

Ympäri maata seurattu Talle Kilpeläisen kulttuuriblogi Teatterikärpäsen puraisuja täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Juhlan kunniaksi blogisivustolla järjestetään leikkimielinen kilpailu, jonka palkintona on ainutlaatuinen esitys Teatterikärpäsen Olohuoneteatterissa. Paikalle nimittäin saapuu valtakunnallisesti tunnettu ja tunnustettu taiteilija, joka vetäisee privaattishown kisan voittajalle ja hänen neljälle ystävälleen. Kilpailuun voi osallistua vastaamalle viiteen kysymykseen, jotka löytyvät nettisivulta teatterikarpanen.blogspot.com. Vastausaikaa on toukokuun loppuun saakka.

Näyttelijänä ja stand up -koomikkona tunnetun Sami Huhtalan ura laulajana on noussut mukavaan lentoon. XL Samin & Matin Kasvutarina-videota on YouTubessa katsottu yli 100 000 kertaa ja Spotifyssakin kappale on saanut 35 843 toistoa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset