fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Millaisia tuloksia saa radioaalloilla ja mikroneulauksella? – Punoitus vähenee ja rypyt madaltuvat, jos malttaa käydä hoitosarjan loppuun asti

Radioaaltoja annetaan ihoon, jonka jälkeen iho viilennetään. Mikroneulaus vie radioaallot haluttuun syvyyteen ihossa.

Dalia Häggman on tuonut Suomeen Dali Silver star -hoidon. Siinä yhdistetään radioaaltohoito ja automaattinen mikroneulaus.

– Sekä aallot että mikroneulauksen pystyy säätämään ihon mukaan. Tämä on yhdistelmähoito, jolla saa hyviä tuloksia.

– Apua ovat saaneet esimerkiksi couperosa-ihosta kärsivät tai sellaiset ihmiset, joilla on eloton ja harmaa iho. Käsittely kirkastaa ihoa ja tehostaa sen omaa toimintaa. Usein punoitus vähenee.

Iho korjaa itse itseään

Häggmanin mukaan hoito on tehokasta ja turvallista.

Radioaaltojen tehtävä on lämmittää iho. Radioaaltojen jälkeen iho viilennetään viilennyspäällä, jotta saadaan lämmön eteneminen pysähtymään. Mikroneulauksen tarkoitus on taas viedä radioaalto haluttuun syvyyteen ihossa.

Mikroneulauspäässä on kymmeniä pieniä neuloja, joilla käsitellään haluttu ihoalue.

Hoidettavalla alueella ihon kollageenitaso nousee ja iho alkaa itse korjaamaan itseään.

Häggmanin mukaan kolmen hoitokerran jälkeen tulokset alkavat näkyä. Joka hoitokerta hoito ulottuu syvemmälle.

Dalia Häggmanin Silves star -hoito kestää puolitoista tuntia. Siinä yhdistetään radioaallot ja automaattinen mikroneulaus. Kuva: Tuulia Viitanen
Dalia Häggmanin Silves star -hoito kestää puolitoista tuntia. Siinä yhdistetään radioaallot ja automaattinen mikroneulaus. Kuva: Tuulia Viitanen

Kotihoito tärkeää

Nykyään moni odottaa muutoksia nopeasti, mutta oikotietä onneen ei ole. Häggmanin mukaan hoitosarjaa ei kannata jättää kesken.

– Tulokset tulevat vähitellen, kun iho alkaa korjata itseään. Sen vuoksi otan aina ennen ja jälkeen -kuvat jokaisesta asiakkaasta. Näin jokainen pääsee itse tarkastelemaan muutoksia ihossaan.

Tärkeää on myös hoitaa ihoa hoitokertojen välillä. Esimerkiksi kosteutus on hoidon jälkeen tärkeää.

– Jos rasvaamisesta tinkii, eivät tulokset ole yhtä hyviä kuin sellaisella, joka hoitaa ihoaan hyvin myös hoitojen välissä.

Heleä iho

Millaisia kokemuksia sitten asiakkaat ovat saaneet?

– Moni on esimerkiksi voinut jättää meikkivoiteen käytön pois, koska iho on muuttunut tasaisemmaksi. Monilla on lisäksi punoitus vähentynyt tai maksaläiskät hävinneet. Myös ikääntymisen merkit ovat vähentyneet, esimerkiksi rypyt madaltuvat.

Häggman kuitenkin muistuttaa, ettei ikääntymisen merkkejä voi kokonaan poistaa. Rypyt madaltuvat, muttei syviä ryppyjä voi tällä hoidolla kokonaan poistaa.

– Nuoremmalta voi näyttää, muttei lapselta, Häggman nauraa.

Häggman on hoitanut laitteella myös raskausarpia ja muita arpia.

– Niitä on niin erilaisia. Se riippuu paljon siitä, kuinka ohut iho on. Mitä ohkaisempi iho on, sitä enemmän se tarvitsee hoitoa uudistuakseen.

Hoitoon tullaan muualta

Dalin hoitolassa hoitoja tehdään neljällä laitteella. Sana on kiirinyt ja asiakkaita tulee paljon muista kaupungeista kuin Hämeenlinnasta.

Sen lisäksi Häggman käy kosmetologikouluissa, kemikalioissa ja muissa hoitoloissa tekemässä hoitoja.

Häggman on käynyt opiskelemassa parin vuoden ajan alaa eri Euroopan maissa. Sieltä hän on tuonut myös hoitolaitteet Suomeen. Laitteella on iso- ja CE-sertifikaatit.

– Laitteen pystyy päivittämään joka vuosi.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset