Kaupunkiuutiset

Minttu Saarinen antaa häpeälle kasvot

Kuvataiteilija Minttu Saarisen näyttely ”Maalauksia häpeästä” on esillä Ravintola Albertin kellarissa 2.8.–1.12. Saarisen esillä olevat maalaukset kertovat häpeästä ja sen voittamisesta. Näyttely on osa Hämeenlinnan Taiteilijaseura ry:n Suomi 100 -hanketta ”Hämeen sadat selfiet” sekä Hämeenlinnan Seudun Taideyhdistyksen Suomi 100 -hanketta ”Taidehaaste”.

Minttu Saarinen on syntynyt 1987 Hattulassa ja hän asuu ja työskentelee Hämeenlinnassa. Saarinen on valmistunut Satakunnan ammattikorkeakoulun Kuvataiteen Kankaanpään yksiköstä 2014 taidemaalariksi. Hän on myös opiskellut mm. Tallinnan yliopistossa. Saarinen on osallistunut useisiin yksityis- ja yhteisnäyttelyihin.

Saarinen on myös kiinnostunut soveltavasta ja yhteisötaiteesta. Hän on ollut mukana mm. ohjaamassa kauppakeskus Goodnmanin yhteisöllistä seinämaalausta sekä nuorten lähiötupien ja työttömien työpajan seinämaalauksia. Saarinen on Hämeenlinnan Taiteilijaseuran puheenjohtaja alkaen 2016 sekä Ars-Hämeen ja Taidemaalariliiton jäsen.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset