fbpx
Kaupunkiuutiset

Kulmilta kuultua: Miss Hämeenlinna saatiin Jalasjärveltä, mutta kurvikuningatar tulee Iittalasta

Lea Mansikkaviita saavutti viimein haaveilemansa tittelin.

Hämeenlinnalainen Lea Mansikkaviita on nyt kurvikuningatar

Iittalassa asuva Lea Mansikkaviita on parin vuoden ajan osallistunut erilaisiin Miss plus size -kauneuskilpailuihin.
Hän muun muassa osallistui Miss plus size Finland -kisaan, jossa ei tullut sijoitusta, mutta hän pääsi mallitoimisto Elegance Fashion Finlandin listoille.
Vuonna 2020 hän osallistui Miss plus koot Jyväskylä -kisaan, jossa Mansikkaviita valittiin yleisön suosikiksi.
Kolmas kerta toden sanoi. 16. lokakuuta Mansikkaviita kruunattiin Kurvikuningattareksi Iisalmessa.
– Vihdoinkin lapsuudesta asti ollut haave toteutui ja voitin koko kisan, hän hehkuttaa.

Miss Hämeenlinna -kisassa yleisön suosikki oli Elena Holmstén (vas.), ensimmäinen perintöprinsessa Iida Bonden, Miss Hämeenlinna Diana Makasyuk ja toinen perintöprinsessa Assi Liitti. Kuva: Sebastian Furstenborg
Miss Hämeenlinna -kisan yleisön suosikki Elena Holmstén (vas.), ensimmäinen perintöprinsessa Iida Bonden, Miss Hämeenlinna Diana Makasyuk ja toinen perintöprinsessa Assi Liitti. Kuva: Sebastian Furstenborg

Miss Hämeenlinna saatiin Jalasjärveltä

Viime viikonloppuna kruunattiin Miss Hämeenlinna kauppakeskus Goodmanissa.

Miss Hämeenlinna 2021 on Diana Makasyuk, 21, Jalasjärveltä. Ensimmäinen perintöprinsessa on tamperelainen, 19-vuotias Iida Bonden ja toinen perintöprinsessa porvoolainen Assi Liitti, 23.

Kaupunkiuutiset kertoi viime viikolla kisaan osallistuneesta ainoasta hämeenlinnalaisesta, Lotta Kannistosta.

Historiallisessa puutalossa kelpaa suklaamestari Kirsi Hyytiäisen (seisomassa) valmistaa Kirsin Suklaita. Teeseuran puheenjohtaja Risto Laakkonen (takana) keitti maisteluun huipputeet.

Hieno teehetki Willa Vaskissa

Tee lämmitti ja Hämeenlinnassa käsintehdyt suklaat hivelivät makuhermoja, kun Hyvän teen seura kokoontui käsityötalo Willa Vaskiin suklaa-teemaisteluun.
Vielä kuun loppuun Vaskissa voi ihailla Janniina Annele Mäkisen taidetta. Sen jälkeen talo alkaa valmistautua tunnelmalliseen jouluun. Luvassa on käsityökursseja, joulutoria, -myyjäisiä ja tonttupolkuja.

Ruokapöydän antimien äärellä oli myös Janakkalan kunnanjohtaja Reijo Siltala.

Harvialan Martat täytti 10 vuotta

Harvialan Marttojen 10-vuotissyntymäpäiviä vietettiin Janakkalassa Tuottajain pirtillä 5. lokakuuta. Juhlissa oli yli 40 marttaa, kutsuvierasta ja ystävää. Juhlassa oli runsaasti ohjelmaa ja vihdoin päästiin tapaamaan isommalla porukalla kasvokkain.
Harvialan ja Turengin alueella toimivassa vireässä Marttayhdistyksessä on jäseniä liki 50 ikähaarukasta 30–75 vuotta. Yhdistys järjestää jäsenille ja ystävilleen monenlaista toimintaa puutarhanhoidosta yritysvierailuihin ja ruokakursseista hyväntekeväisyyteen.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset