fbpx
Kaupunkiuutiset

Mitäs mieltä sä oot? Mikä on tämän kesän ehdoton toriherkku?

Kuva: Esko Tuovinen / HäSa
Netta Matilainen. Kuva: Esko Tuovinen / HäSa

Netta Matilainen
Cafe Linna
– Meillä on makeassa kaapissa vaihtelevasti pullaa, piirakkaa ja viinereitä. Sitten teemme itse toasteja. On lady- ja äijäversiot. Ladyssa on kanaa, aurajuustoa, ananasta ja paholaisenhilloa. Äijäversiosta löytyy lihapullia, jalapenoa, paholaisenhilloa ja majoneesia.

Kuva: Esko Tuovinen / HäSa
Birenda Adhikari. Kuva: Esko Tuovinen / HäSa

Birenda Adhikari
Aurinkogrilli
– Meidän omatekoiset munkit ovat se juttu, mutta myös pullat. Kaikki tehdään muutenkin itse bebeleivoksista lähtien. Paistamme tässä myös lettuja ja kesäkuussa meille tulee salaatteja ja keittoja.

Kuva: Esko Tuovinen / HäSa
Henri Purhonen. Kuva: Esko Tuovinen / HäSa

Henri Purhonen
Kahvijussi
– Itsetehty munkkirinkilä. Se on ehdottomasti myydyin ja niitä on mennyt ihan älyttömän paljon. Teemme joka päivä tuoreet munkit.

Kuva: Esko Tuovinen / HäSa
Teemu Laitinen. Kuva: Esko Tuovinen / HäSa

Teemu Laitinen
Kivikylän myyntiauto
– Ehdoton kesäherkku on Kivikylän uutuustuote Tuhti juustojalapeno -makkara. Veikkaan, että tämä tuote voittaa kesällä makkarakisoja. Vaikka makkarassa on jalapenoa, ei liekki lennä suusta, mutta tulisuutta on juuri sopivasti.

Kuva: Esko Tuovinen / HäSa
Minea Ahlgren. Kuva: Esko Tuovinen / HäSa

Minea Ahlgren
jäätelömyyjä
– Suosituimpia ovat olleet vegaaniset kaurajäätelöt. Lapset tykkäävät tämän kesän uutuudesta tuttifrutista, se on kuin karkkia söisi. Vanhanajan maut ovat myös myytyjä jäätelöitä.

 

Kuva: Esko Tuovinen / HäSa
Sami Heikkilä. Kuva: Esko Tuovinen / HäSa

Sami Heikkilä
Heikkilän puutarha
– Toriltahan saa vaikka mitä herkkuja, mutta asiakkaat ovat niitä kaikista parhaita herkkuja. Tähän aikaan menee paljon orvokkeja, mutta nyt alkaa myös muiden kesäkukkien myynti.

 

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset