Kaupunkiuutiset

Monipuolista tarjontaa Taiteiden yössä

Ensi perjantaina 25.8. kaupunki pursuaa jälleen taidetta, tapahtumia, työpajoja, musiikkia ja esityksiä kaikenikäisille, kun Hämeenlinnassa vietetään Taiteiden yötä. Suurin osa ohjelmasta on yleisölle maksutonta. Tapahtumia pääsee selaamaan www.hmltaiteidenyo.fi -nettisivujen ohjelmalistauksesta sekä tapahtumaviikon alussa julkaistavasta tapahtumakartasta. Ohjelma-aikataulu on saatavilla ensi viikolla maanantaista perjantaihin palvelupiste Kastellin matkailuneuvonnasta sekä Teatterin lipunmyynnistä.

– Taiteiden yön ohjelma elää ja muuttuu vielä tapahtumapäivän aikanakin. Ajankohtainen ohjelma kannattaa käydä tarkistamassa Taiteiden yön nettisivulta, joka toimii myös mobiililaitteissa, tapahtumakoordinaattori Rosaliina Munnukka muistuttaa.

 

Taiteiden yön runsas ohjelma alkaa klo 15 Kumppanuustalolta, Muotokuvia läheltä ja kaukaa -näyttelyn avajaisilla. Klo 16 Wetterhoffilla nähdään Heikki Sirkkolan ja Teemu Mäkisen musiikkiperformanssi 100 minuuttia Suomen historiaa. Samaan aikaan Suomalainen kirjakauppa aloittaa kirjallisuusiltansa kertomalla vinkkejä kalenterin tuunaukseen. Myös Kauppapihalla startataan klo 16 PopUp-kauppa Patina & Tarinan jääkaappirunopajalla.

Suurin osa tapahtumista sijoittuu aikavälille klo 17–22. Monipuolista ohjelmaa riittää illan aikana niin Hämeen linnassa, Kauppapaikka Tavastilassa, Kumppanuustalossa, Wetterhoffilla, keskustan alueella kuin Verkatehtaallakin. Tällä hetkellä koossa on yli 70 ohjelmanumeroa. Oman ohjelmansa voi ilmoittaa osaksi Taiteiden yötä 25.8. mennessä.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset