Kaupunkiuutiset

Musiikkipäivät käynnistyy konserttisarjalla

Vuosi 2015 on Janakkalan Musiikkipäivät -yhdistyksen 25-vuotisjuhlavuosi. Sitä juhlistetaan viiden konsertin konserttisarjalla maaliskuussa.

Juhlavuoden konserttisarjan aloittaa sunnuntaina 8.3. konsertti Kun tuuli kääntyy. Siinä esiintyvät sopraano Pia Freund, Piacere-yhtye, Päivi Severeide – harppu, Eero Parviainen – luuttu. Käsikirjoituksen konserttiin laatii Johanna Korhonen. Konsertti on Pyhän Laurin kirkossa.

Keskiviikkona 11.3. pidetään Kiipulan Kustaanhovissa Musiikkipäivien 25-vuotisjuhlakonsertti ja vastaanotto, jossa esiintyvät Christa Vänskä, laulu, ja Saila Märkjärvi, piano. – Tähän tilaisuuteen on myös lippuja saatavana.

Konsertit tihentyvät loppuviikkoa kohden. Perjantaina 13.3. kuullaan Tulisia tenoreita Rakkaudella liikuntahallissa Turengissa. Tulisina tenoreina laulavat Pentti Hietanen, Tomi Metsäketo ja Tero Harjunniemi.

Seuraavana päivänä samassa paikassa Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri järjestävät Iloiset laulukarnevaalit. Tämä konsertti järjestetään yhdessä Janakkalan kunnan kanssa.

Sunnuntaina 15.3. Tervakosken Seuratalolle saapuu Great Joy – Suuri ilo, kun Sibelius-opiston harmonikkaryhmät pääsevät vauhtiin.

Lippuja tilaisuuksiin saa kaikista R-kioskeista ja Lippupalvelun kautta sekä Tulisten Tenorien konserttiin Janakkalan pääkirjastosta Turengista. Lippuja myydään myös ovelta, mutta lipunsaannin varmistamiseksi on hyvä varata pääsyliput ajoissa.

Musiikkipäivien puheenjohtajana jatkaa toimintaa jo vuosia johtanut Sirpa Kiukkonen, varapuheenjohtajana toimii Anne Heikkinen.

Konserteista kerrotaan 21.2. Kaupunkiuutisten välissä olevassa liitteessä, jossa samalla näkyvät Musiikkipäiviä tukevat yritykset. Janakkalan Musiikkipäivät on tehnyt vuosia yhteistyötä useiden yritysten sekä Janakkalan kunnan ja seurakunnan kanssa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset