Kaupunkiuutiset

Naiset ja älyvibraattorit valtaavat erotiikka-alaa

Nykyaikainen erotiikkaliike myy viimeisintä älyteknologiaa, ja naismyyjät madaltavat entisestään kynnystä astua liikkeeseen. Erotiikkaliikkeen asiakas onkin yhä useammin nainen.

– Asiakaskunta on naisistunut. Muutos johtuu ehkä siitä, että täällä on naismyyjiä, ja jokainen asiakas voi olla oma itsensä. Naiset ovat rohkaistuneet, ja monet ovat tulleet kaverin suosittelemana, Hot Lips Hämeenlinnan myymäläpäällikkö Janette vakuuttaa.

Liikkeen asiakaskuntaan kuuluu paljon pariskuntia sekä nuoria aikuisia ikäjakaumalla 18–80 vuotta.

– Asenneilmapiiri on mennyt rennompaan suuntaan. Erotiikasta puhutaan medioissa, ja ihmisten suhtautuminen on Suomessa jo avoimempaa. Nuoret suhtautuvat erotiikkaan luontevasti, heille se on tavallinen juttu, myymäläpäällikkö sanoo.

”Selfiekeppi” älytoiminnoilla

Suomalaisten kehittämä Nibble-älyvibraattori edustaa seksivälineiden uusinta trendiä. Koska markkinat ovat periaatteessa kansainväliset, onko tässä kenties suomalaisen teknologiateollisuuden pelastus?

– Laitteessa on useita toimintoja. Esimerkiksi laite toimii tarvittaessa taustamusiikin tahdissa ja muun muassa lämpösensorit säätelevät värinää automaattisesti ruumiinlämmön mukaan.

Laite on ladattavissa sekä vesitiivis, kuten nykyisin kaikki uudet laitteet.

– Tästä laitteesta on tulossa myös mobiilisovellus, joten mahdollisuuksia on periaatteessa mihin vain.

Verkkokauppa kukoistaa

Palokunnankadun liikkeen nykyisellä omistajalla, Punainenkuu Oy:llä, on liike myös Vantaalla, ja noin puolitoista vuotta sitten tehdyn yrityskaupan myötä yrityksen toiminta laajeni Hämeenlinnaan.

– Täällä on tuotteita niin naisille kuin miehillekin. Valikoima vastaa sitä, mitä ihmiset tavallisimmin haluavat. Täältä moni haluaa tietoa tuotteista, ja usein asiakkailla on myös terveyteen liittyviä kysymyksiä.

Yrityksellä on myös erotiikkatarvikkeiden verkkokauppa, jonka osuus on iso. Verkosta voi bongata uutuustuotteita ja haistella alan viimeisimpiä trendejä. Kivijalkamyymälästä löytyy useita verkkokaupan tuotevalikoiman malleja.

– Verkkokaupan myötä asiakkaat ovat nykyisin tietoisempi erilaisista välineistä, ja kun tänne tullaan, on myyntityö enemmänkin ohjeistusta välineiden käyttöön.

Pimeän kaupan iltana perjantaina 13.2. Hot Lips Hämeenlinnassa Palokunnankadulla paikalla on sekä nais- että miesmyyjä. Luvassa on erikoistarjouksia ja kahvitarjoilua aina klo 21 asti.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset