Kaupunkiuutiset

Näkemysero
 herättää ajattelemaan

Hämeenlinnalainen räppäri Näkemysero julkaisee kolmannen omakustannejulkaisunsa Näkemysero EP:n 26. elokuuta.

Räppäri on tullut tutuksi pääosin kantaaottavista ja ihmisiä herättelevistä sanoituksista, joita löytyy toki uudeltakin levyltä.

Silti joukossa on nyt myös henkilökohtaisempia aiheita ja mietteitä, eikä pelkästään yhteiskunnan kritisoimista. Yksi merkittävin asia levyä tehdessä oli, että kappaleet olisivat mahdollisimman erilaisia, mutta omalla tavallaan mielenkiintoisia ja koukuttavia.

EP:n aiheina pyörivät mm. pohdiskelu siitä, että kenen takia täällä eletään ja ihmissuhteen päättäminen. Sanoitukset 26-vuotias artisti tekee itse, mikä onkin räpissä todella oleellinen asia.

Taustoja, eli sävellyksiä on ollut tekemässä pääosin Mikke Neuvonen, joka on toiminut yhteistyössä myös mm. Uniikin kanssa. Kansikuvaksi päätyi Hämeenlinnasta lähtöisin olevan graffititaiteilija Pamerin tekemä graffititeos. Levystä julkaistaan vain 75 kappaleen fyysinen painos, sekä Spotify-julkaisu.

Näkemysero -alter egon takaa löytyy Hämeenlinnalainen artisti, tapahtumatuottaja, yrittäjä ja dj, Juuso Kukkola, joka muun muassa teki vuodelle 2015 Sibelius -räpkappaleen. Hämeenlinnassa kolmesti järjestetty Sano ääneen! -tapahtuma on myös Kukkolan suunnittelema ja toteuttama.

Näkemysero EP -julkkarikeikka on Hämeenlinnan taiteiden yössä, 26.8. Ravintola Skogsterissa, kello 22 alkaen. Keikka on pääsymaksuton.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset