fbpx
Kaupunkiuutiset

Näkemysero tuo sanomista torille

Sano ääneen! -tapahtuma järjestetään kolmannen kerran peräkkäin ensi viikon lauantaina Hämeenlinnan torilla. Tapahtuman tarkoitus on kannustaa ihmisiä sanomaan puhumaan suunsa puhtaaksi, kuten tapahtumassa esiintyvät artistit tekevät musiikin välityksellä. Tapahtuma on kaikille ilmainen ja jokainen on tervetullut nauttimaan hyvästä musiikista.

Tänä vuonna pääesiintyjänä on Heikki Kuula, joka nousi suuren yleisön tietouteen syksyllä 2010 vieraillessaan rap-kaksikko Jaren & VilleGallen debyyttisinglellä Epoo. Kappaleen musiikkivideota on katsottu YouTubessa yli kaksi miljoonaa kertaa ja videolla esiintyy myös jääkiekkoilija Jere Karalehti. Kuula tunnetaan myös Teflon Brothers -bändistä.

Heikin lisäksi tapahtumassa nähdään Näkemysero, Kattikopla, Sekava Seurakunta, KVP & Lokkijay, Step this! -tanssiryhmä, sekä legendaarisesta Ruger Hauer -kokoonpanostakin tuttu kaksikko Tommishock & Kalifornia-Keke. Sokerina pohjalla tapahtumassa järjestetään improvisaationa toteutettava freestyle-räpshow jossa esiintyvät räpin SM 2014 finalistit Krister & Rivo. Tapahtumaa juontaa positiivista energiaa pursuava Ewe.

Sano ääneen! tapahtuman viralliset etkot ja jatkot juhlitaan Suistoklubilla. Perjantaina rytmejä suomalaisen reggaen kuumimmaksi tulokkaaksi tituleerattu Aurora ja lauantaina räpätään kovassa nosteessa olevan Mäkin tahdissa.

Tapahtuman taustalla ei ole mikään yritys, yhdistys tai järjestö, vaan hämeenlinnalainen artisti, joka haluaa edistää katukulttuuria omassa kotikaupungissaan. Tapahtuman järjestäjä, Näkemyserona tunnettu Juuso Kukkola, on palkittu vuonna 2013 Arxin Nuorisokulttuuristipendillä ja vuonna 2014 Allianssi ry:n Nuori toimija -tunnustuksella.

Tapahtumaa ovat tukeneet Tuhtimusiikki, Hämeen Taidetoimikunta ja Linnan Kehitys Oy.

Sano ääneen la 1.8. klo 15 torilla. Vapaa pääsy.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset