Kaupunkiuutiset

Nelipyörän autotalo Tiiriössä avautui

Osuuskauppa Hämeenmaan autotalot Nelipyörä ja Hämeen Tehoauto avasivat uudet tilansa keskiviikkona 7.12. Hämeenlinnan Tiiriössä. Toiminta jatkuu yhdessä Nelipyörän nimen alla. Täyden palvelun autotalon merkkiedustukseen kuuluvat Toyota, Škoda ja Mazda.

Osuuskauppa Hämeenmaa vahvisti autokaupan tarjontaansa Hämeenlinnassa ostaessaan viime joulukuussa Hämeen Tehoauto Oy:n.

– Saimme autokauppaamme kaksi uutta merkkiä, Škodan ja Mazdan, Nelipyörän Toyota-malliston rinnalle. Meillä oli heti tahtotila tuoda autotalot yhteisen katon alle. Synergiahyödyt ovat merkittävät. Molemmilla taloilla on paikkakunnalla pitkät perinteet ja uskolliset asiakkaat, joiden uskomme hyötyvän muutoksesta, Hämeenmaan autokaupan toimialajohtaja Risto Korkka kertoo.

Liiketoimintaa jatkuu uusissa tiloissa Nelipyörän nimen alla.

– Rakentaminen alkoi vuoden 2016 alussa. Investoinnin suuruus on noin 7 miljoonaa euroa. Tilat ovat komeat, 5000 m². Laajennamme myös heti palvelutarjontaamme, ja aloitamme kevyen kaluston määräaikaiskatsastamisen vuoden alussa, Korkka sanoo.

Hämeenmaan autokaupalla on toimialueellaan käynnissä muitakin hankkeita. Ensi keväänä Nelipyörä Hyvinkää saa Škodan merkkiedustuksen myötä uutta myymälätilaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

23.9.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

24.9.2020