Kaupunkiuutiset

Neljä uutta pelaajaa Hurttalaumaan

Hämeenlinna Huskies leireili viime lauantaina ensimmäistä kertaa uuden päävalmentajan ja pelinrakentajan Stan Bedwellin johdolla. Leirille oli kutsuttu mukaan uusien pelaajien lisäksi myös kokeneita jenkkifutareita joiden kanssa aloitettiin neuvottelut siirrosta Hämeenlinnaan.

Ensimmäiset neuvottelut saatiin päätökseen jo kuluneen viikonlopun aikana. Kaudella 2016 Hurttapaidan päälleen tulevat pukemaan viime kaudella Porvoon Butchersia Vaahteraliigassa edustaneet laitahyökkääjä Jani Heinisalo ja takapuolustaja Tatu Niemi.

Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy myös Kotka Eaglesin pelinrakentajana ja laitahyökkääjänä kahdella edelliskaudella esiintynyt Antti Willberg. Kolmen edellämainitun lisäksi jo kaksi kautta Hämeenlinnassa pelannut laitahyökkääjä Asko Mäntymäki jatkaa joukkueessa.

Päävalmentaja Bedwellin mielestä leirille luodut tavoitteet tuli täytettyä. 

– Lähes 50 pelaajan voimin pystyimme käymään läpi hyökkäyksen ja puolustuksen osalta kaikki osa-alueet joita olimme suunnitelleetkin. Ensimmäisen leirin aiheuttaman innokkuuden pystyi helposti havaitsemaan ja pelaajat ottivat uuden systeemin opettelun haasteena.

Uusien sopimuspelaajien varmistuttua Bedwell oli luonnollisesti iloinen.

– Olen pelannut Heinisalon ja Niemen kanssa Kouvolassa ja heidän päätöksensä liittyä joukkueeseen oli erittäin tärkeää. Heidän lisäkseen Asko Mäntymäen jatkosopimus ja nuoren Antti Willbergin saaminen mukaan Hurttalaumaan jo tässä vaiheessa oli mahtavaa. Tulemme jatkamaan joukkueen rakentamista tulevina viikkoina ja toivottavasti saamme julkistaa uusia pelaajasopimuksia piakkoin. Päävalmentaja jatkaa.

Hämeenlinna Huskiesin seuraava harjoitusleiri pidetään lauantaina 19.12. jolloin paikalle on jälleen kutsuttu joukko pelaajia joita seurajohto ja päävalmentaja Bedwell haluavat katsastaa tulevan kauden 2016 kokoonpanoa varten.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset