Kaupunkiuutiset

NK-Autohuolto panostaa palvelun nopeuteen ja asiakasviihtyvyyteen

Niklas Koskela, 37, toteutti heinäkuun alussa jo pidempään haaveena olleen ajatuksen yrittäjyydestä omalla autohuoltamolla. Viitisen kuukautta toiminut Koskelan yhtiö NK-Autohuolto haluaa erottautua nopealla palvelulla ja asiakasviihtyvyydellä.

NK-Autohuolto löytyy Kantolan kirppiksen, Kantolan Kammarin, läheisyydestä osoitteesta Puusepänkatu 2.

– Olin miettinyt yrittäjyyttä useamman vuoden. Olen tehnyt autoalan töitä lähemmäs 20 vuotta. Nyt tuli sellainen tilaisuus, että asia mahdollistui, Koskela kertoo.

– Löysin sopivat tilat. Nämä tilat ehtivät olla puolitoista vuotta tyhjillään. Tilat olivat aiemmin kiinteistöhuollon varastona, Koskela taustoittaa.

Nuori yrittäjä sai hyvää taustatukea.

– Isäni oli mukana yrityksen perustamisessa. Kaikki olen joutunut ostamaan alkuvaiheessa. Tämä alku on ollut firmaan panostamista, hän tuumaa.

Yrittäjäksi lähteminen on iso ponnistus, joka vaatii paljon harkintaa

– En ollut uskaltanut lähteä aiemmin yrittäjäksi enkä oikein pystynytkään lähtemään. Paljon on tekemistä yrityksen alkuvaiheessa.

Koskela saa taustatukea Autonomi-ketjulta, johon hän liittyi pari kuukautta yrittäjänä aloittamisen jälkeen.

– Ketjulla on 92 autokorjaamoa Suomessa. Maksan kiinteän vuosimaksun. Saan vastineeksi erityistyökaluja huokeammalla hinnalla ja myös osaamisapua, Koskela kertoo.

NK-Autohuolto hoitaa kaikki mahdolliset autohuoltoon liittyvät tehtävät. Viime aikoina on ollut luonnollisesti sutinaa renkaanvaihdossa.

– Pidän hinnat inhimillisellä tasolla. Vahvuutenani on palvelun nopeus ja asiakasviihtyvyys. Asiakas voi rennosti hörpätä kupin kahvia taukotilassa.

Yrittäjä Koskelan perheeseen kuuluvat lapset Neela (8 v.), Saaga (7 v.), Rasmus (5 v.) ja Saana (7 kk.) sekä avovaimo Eira.

– Perhe on tietysti kaikista tärkein. Vapaa-ajalla rentoudun uimalla. Se antaa hyvää vastapainoa nosteluasentoihin. Talvella tykkään lasketella, Koskela sanoo.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset