Kaupunkiuutiset

Nummen palvelukeskus poiki ideoita

Hämeenlinnan kaupunki keräsi Nummelle rakentuvan palvelukeskuksen toiminnasta ideoita asukasillassa 1.11. Ideoita tuli runsaasti, ja ideoissa painottuvat nuorison tarpeet ja liikuntamahdollisuudet. Idealistauksen johdossa on kuitenkin ajatus musiikkiluokasta, jossa on mahdollisuus musisoida myös vapaa-ajalla. Myös turvalliset tilat koululaisille sekä kesäkerho- ja muut toiminta koulujen loma-aikoina on saanut paljon kannatusta.

Lisäksi kannatetaan monipuolisia liikuntaryhmiä ja harrastetoimintaa iltaisin sekä lapsille että aikuisille. Vuodenaikojen mukaan vaihtuvat liikuntamahdollisuudet, frisbeegolfrata sekä harrastekerhot yläkoululaisille ovat myös listan kärkikymmenikössä.

Ehdotuksiin voi vielä vaikuttaa. Ideat on koottu Areenalle, joka löytyy kaupungin nettisivuilta osoitteesta https://app.innoduel.com/#/c/hameenlinna_idea-areena_Nummi-keskus, jossa niitä voi käydä kannattamassa tai kilpailuttamassa. Areenalle voi vielä kirjata myös omia ideoitaan 30.11.2016 asti.

Aivan uudenlaisen, palveluja yhdistävän keskuksen on määrä valmistua syksyllä 2018. Palvelukeskuksen ajatuksena on yhdistää saman katon alle muun muassa perusopetus, kirjasto ja neuvolapalvelut, ja tarvittaessa tilat voisivat toimia vaikka kylätalona.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset