Kaupunkiuutiset

Nummikeskusta voi ihailla netistäkin

Jos viime aikoina ei ole tullut asiaa Jukolan suunnalle, voi keväällä valmistunutta upeaa Nummikeskusta katsella tietokoneen tai kännykän kuvaruudulta. Hämeenlinnan kaupungin YouTube-kanavalla on videoita, jossa rakennusta esitellään monesta eri kulmasta. Ensi syksynä talossa aloittavat Nummen yhtenäiskoulun perusopetus, koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta, Nummen kirjasto, neuvola sekä nuoriso- ja lastenkulttuuripalvelut.

 

Vuoden 2018 Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailun 15 parhaan kärki on valittu, ja yllätys yllätys, mukana on taas Sana Mustosen sanoittama kappale. Rengon perämetsien runotar on ollut kisan kärkikahinoissa mukana useasti ennenkin, mutta voitto vielä puuttuu. Raja-nimisen tangon on säveltänyt Finlandersista tuttu Aarne Hartelin. Kilpailun voittajakappale julkistetaan Seinäjoen Tangomarkkinoilla ja esitetään ensimmäisen kerran torstaina 12. heinäkuuta kisojen finaalissa.

 

Kesällä kantakaupungin keskustassa käppäilevät uroot voivat piipahtaa täyttämässä Hämeen Setlementin miestoiminnan kesävisan, jossa on luvassa palkinto. Lappuset löytyvät Miestentila Ukkosesta (Hallituskatu 4), jossa on arkipäivisin tarjolla kahvia ja teetä, internetin käyttömahdollisuus sekä peli- ja juttuseuraa. Miestenilloissa keskiviikkoisin klo 17 kuunnellaan musiikkia, katsellaan leffoja, tutkaillaan historiaa, tutustutaan yhdistyksiin ja keksitään muutakin mukavaa. Ukkonen on suljettu viikoilla 29 ja 30.

 

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset