fbpx
Kaupunkiuutiset

Nuori mies kynti autollaan ojia – Varkaiksi epäillyt narahtivat huumeista

Kuvituskuva

Koulujen päättäjäisviikonlopun juhlinta sujui rauhallisesti Hämeenlinnassa ja lähikunnissa. Sateinen sää teki juhlinnasta edellisvuosia hillitympää. Nuorten kokoontumispaikat olivat poliiseille tiedossa, joten niitä valvottiin erityisellä silmällä.

– Nuorien juhlintaa on seurattu, päihtyneitä on tavattu, lastensuojeluilmoituksia on tehty. Mutta kohtuullisen rauhallisesti kaikki on sujunut. Tehtäviä on kaiken kaikkiaan ollut paljon, mutta tilanne on ollut hallinnassa, kertoi vanhempi konstaapeli Marko Kousa Hämeen poliisista sunnuntain vastaisena yönä.

Perjantai-iltana Evolla noin 20-vuotiaan miehen kuljettama henkilöauto suistui tieltä. Vasemmalle kaartuvassa mutkassa auto oli lähtenyt luisumaan ja ajautunut vasemmalle puolelle tietä ojaan. Auto kierähti muutaman kerran katon kautta ympäri ja päätyi pyörilleen ojan penkereelle. Auton kyydissä oli kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa, jotka kuljetettiin Kanta-Hämeen keskussairaalaan tarkistettaviksi. Kuljettaja puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Hänet oli määrätty ajokieltoon jo aikaisemmin tänä keväänä. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisipartio pysäytti Takumäenkujalla henkilöauton torstaina illalla. Syy pysäytykseen oli epäilys autossa olevien henkilöiden tekemistä anastusrikoksesta lähellä olevassa myymälässä. Auton kuljettajana toiminut 27-vuotias mies oli ajokiellossa ja huumausainepikatestin mukaan hän oli käyttänyt amfetamiinia. Mies otettiin kiinni ja toimitettiin verikokeisiin. Miehen hallusta löytyi myös vähäinen määrä eri huumausaineita. Tapahtuneesta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausainerikoksesta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset