Kaupunkiuutiset

Nuorille liikettä joulun välipäiviksi

Lasten Liikunnan Tuki järjestää yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin ja muiden paikallisten liikuntatoimijoiden kanssa yläkoululaisille mahdollisuuden liikkua joulun välipäivinä ilmaiseksi eri lajien parissa. Samalla pääsee tutustumaan nuorille vielä vieraisiin liikuntalajeihin.

Joulun ja uuden vuoden väliselle viikolle järjestettyjen liikuntatapahtumien idea on lähtöisin nuorten omista toiveista.

Ensi viikon keskiviikkona (28.12.) Elenia Areenalla ja Säästöpankki-areenalla on lajiesittelyjä kello 13–15.30. Nuoret pääsevät myös itse kokeilemaan lajeja. Paikalla on edustajat muun muassa jousiammunnasta, jenkkifutiksesta, tanssista, salibandysta, lentopallosta, yleisurheilusta, capoeirasta ja petankista.

Lammin uimahalliin yläkoululaiset pääsevät ilmaiseksi sekä ensi viikon keskiviikkona että torstaina. Hämeenlinnan Liikuntahallit järjestää kuljetuksen Lammille keskiviikkoisin. Yläkoululaiset saavat ensi viikolla myös kuljetuksen ilmaiseksi. Linja-auton aikataulu löytyy netistä: www.hmlliikuntahallit.fi

Jäähallin Metritiski-areenalla pääsee luistelemaan Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden ohjauksessa 28.12. klo 18.45–19.35.

Hämeenlinnan keilahallissa on viisi rataa nuorten käytössä torstaina 29.12. kello 16–18. Paikalla on ohjaaja.

Kiipeilykeskus Hänkissä puolestaan pääse kokeilemaan kiipeilyä torstaina 29. päivä joulukuuta kello 14–16. Mukaan pääsee 50 ensimmäistä. Kiipeilyssäkin on ohjaaja paikalla.

Tapahtumien aikataulut löytyvät osoitteesta www.lastenliikunnantuki.fi.

Välipäivä-tapahtumien lisäksi yläkoululaisille on luvassa ensi kevään aikana koululaisten toisilleen järjestämiä erilaisia haastekisoja nuorten itsensä toivomien lajien parissa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

23.9.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

24.9.2020