Kaupunkiuutiset

Nuorisokuorot joulumielellä

Perinteiset Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan nuorisokuorojen joulukonsertit kuullaan Hämeenlinnan kirkossa perjantaina 8. joulukuuta kello 19 sekä lauantaina 9. joulukuuta kello 16. Joulutunnelmissa musiikkia tarjoavat myös jousitrio ja pianisti Christian Freund.

Ohjelmistossa on sekä perinteisiä että harvinaisempia joululauluja, kuten Erkki Melartinin Lapin joulu. Kuorojen yhteensä noin 150 laulajaa esittävät niitä suomen, englannin, latinan sekä kirkkoslaavin kielillä. Molempina päivinä konsertissa esiintyvät kolmos- ja nelosluokkalaisten kuoro, tyttökuoro Aurorina, Hämeenlinnan poikakuoro, nuorisokuoro Aurora, Vox Vanajae ja Vanajan mieskuoro. Konsertit kestävät reilun tunnin ja vapaaehtoinen ohjelmamaksu menee nuorisokuorojen hyväksi.

Kuorojen johtaja Ismo Savimäki tarjoaa 50-vuotissyntymäpäivänsä merkeissä kaikille puuroa ja glögiä lauantain konsertin jälkeen, noin kello 17.15 kirkon pihalla. Tilaisuudessa voi liikkua vapaasti ja ruokailun aikana kirkossa voi yhä nauttia lauluista, Vanajan kamarikuoron liittyessä esiintyjien joukkoon.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset