Kaupunkiuutiset

Nuorten syksy on mahdollisuuksia täynnä

Nuorten toiminta saa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa tänä syksynä uutta väriä. Vanhan tutun toiminnan rinnalle on noussut uutta puuhaa ja nuorisotyön tiimi on saanut riveihinsä uudet nuorisotyöntekijät Aapo Koskelan, Soila Pollarin ja Antti Ojalan.

Aapo Koskelaan voi törmätä muun muassa 4.10. alkavissa nuortenilloissa. Nuortenillat pidetään joka tiistai kello 18–21. Yhteisen oleskelun ja yhdessä tekemisen lisäksi nuortenilloissa keskustellaan hyvästä elämästä.

– Syksyllä mietitään, mitä on hyvä elämä ja miten on elettävä sen saavuttamiseksi. Syksyn keskusteluissa puhutaan hyvästä elämästä kokonaisvaltaisesti niin maallisessa kuin hengellisessäkin mielessä, Koskela kertoo.

Rengon seurakuntatalossa on nuorille avoimet ovet perjantaisin parittomilla viikoilla kello 18–22.

Syysiltojen kylmetessä Poltinahon seurakuntatalon eli Poltsarin sauna lämpiää nuorille, ja tytöt ja pojat saavat saunoa vuorollaan. Ennen ja jälkeen oman saunavuoron on aikaa myös oleskelulle uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. Saunaillat päätetään yhteiseen hartauteen.

Myös Bunkkerin videopelitoiminta kuuluu nuorten syksyyn. Bunkkerin joka arkipäivä tapahtuvan toiminnan lisäksi syksy tulee pitämään sisällään turnauksia ja fanileirejä. Lisätietoa kokoontumispaikoista, turnauksista ja muista tapahtumista löytyy osoitteesta bunkkeri.gg.

Bänditoiminta ja musamessut antavat mahdollisuuden musiikkiharrastukseen. Uutuutena alkaa ilmainen akustisen kitaransoiton alkeiskurssi Poltsarilla tiistaisin klo 17–18. Kurssi alkaa 1.11. ja kokoontuu kymmenen kertaa. Kurssin ohjaajana toimii nuorisotyönohjaaja Marko Kylväjä.

Syyslomalla nuorilla on mahdollisuus leireillä. 22.–23.10. pidettävä syyslomaleiri Syöksynsuun leirikeskuksessa kokoaa nuoret yhteen nauttimaan lomasta hauskan puuhan ja rauhoittumisen merkeissä. Leirillä pelaillaan, leikitään, lauletaan ja tutkitaan sanaa. Leireilijät saavat itse vaikuttaa leirin sisältöön tehden siitä samalla ainutlaatuisen.

Nuorisotyön löytää myös sosiaalisesta mediasta. Seuraa Facebookissa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan nuoret -sivua ja lisää seurattaviisi Instagrammissa @poltsarinnuoret ja Snapchatissa @poltsari. Ilmoittautumislinkit ja lisätiedot nuorten kerhoista ja tapahtumista löytyvät osoitteesta poltsari.fi.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset