Kaupunkiuutiset

Nuorten Youngsters kaappaa Kapakanmäen

Nuorten ideoima Youngsters-tapahtuma valloittaa Tuuloksen Kapakanmäen helatorstaina. Klo 15 käynnistyvässä tapahtumassa esiintyvät Trilluminati, Juju, Jones, Ville Nurminen, Wedgie, Joni Tapani ja Näkemysero.

Ajatus Youngsters-tapahtumasta syntyi, kun Hakkalan koulun JOPO-luokka osallistui koulun yritysideakilpailuun omalla, nuorille suunnatulla tapahtumaideallaan – Youngsters.

Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut, seurakunnan nuorisotyö, 4H-yhdistys, Hakkalan koulu ja vanhempainyhdistys sekä kolme paikallista Lions klubia, LC Hämeenlinna/Liinut, LC Lammi ja LC Tuulos, lähtivät mukaan yhteistyöprojektiin JOPO-luokan ja paikallisten nuorten kanssa.

 

Tapahtumalla tavoitellaan lähialueiden nuoria sekä korostetaan päihteettömyyttä, ja mukana ohjelmassa on myös Ehyt Ry:n ensi kesän kesäkampanja.

Paikan päällä on nuorten järjestämä buffetti sekä pientä väliaikatoimintaa, ja aikuiset vapaaehtoistoimijat auttavat nuoria tarpeen tullen. Lisäksi Lammin ja Tuuloksen alueella asuvat nuoret saavat kuljetuksen paikalle ja takaisin koulukyytireittien mukaisesti.

Liput ennakkoon 3 euroa, tai ovelta 6 euroa. Ohjeet lippujen varaukseen löytyvät tapahtuman Facebook-sivuilta https://www.facebook.com/Youngsterstapahtuma/.

Youngsters Tuuloksen Kapakanmäellä helatorstaina 10.5. klo 15–21.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

25.11.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.11.2020