Kaupunkiuutiset

Nyt on asiakaspaikkoja

Runsaasti keskustelua herättänyt Kanta-Hämeen keskussairaalan tukala asiakaspysäköinti näyttää ratkenneen sairaalan sisäisellä ohjeistuksella.

Henkilökuntaa on nyt yksiselitteisesti kielletty käyttämästä aikarajoitteisia asiakaspaikkoja. Parin viikon kokemusten perusteella henkilökunnan ohjeistus tuottaa tulosta – asiakaspaikkoja on koko ajan vapaana. Esimerkiksi perjantaiaamuna heti klo 8:n jälkeen sairaalan edustalla oli kymmenittäin tyhjiä parkkiruutuja.

Ohjeistuksen henkilökunnan aikarajoitteisten pysäköintipaikkojen käyttökiellosta teki sairaanhoitopiirin laajennettu johtoryhmä. Aikaisemmin voimassa oli suositus, ettei henkilökunta käyttäisi pääsääntöisesti neljän tunnin asiakaspaikkoja työpaikkapysäköintiin. Kun suositus ei tehonnut, annettiin pysäköinnistä työnjohdollinen määräys. Määräys koskee klo 6–18 välistä aikaa. Sairaalanmäellä on myös pysäköintipaikkoja, joissa ei ole aikarajoitusta.

Lainsäädännönkin perusteella aikarajoitteiselle paikalle ja niin sanottu kiekon kääntäminen kesken työpäivän ei ole sallittua.

Henkilökunnalle on osoitettu omat pysäköintipaikat Ankkalammen läheisyydestä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset