Kaupunkiuutiset

Nyt pääsee laduille ja luistelemaan

Loppiaisena alkaneet pakkaset ja runsaat lumisateet ovat parantaneet kaupungin talvisia ulkoilumahdollisuuksia tuntuvasti. Hiihtämään pääsee tällä hetkellä moottoriradalla, Aulangolla ja Lammin Konnarilla. Tilannetta voi seurata reaaliaikaisena Hämeenlinnan kaupungin nettisivujen latukartasta (http://www30.fastroi.fi/LATUHAMEENLINNA/latu_01.html), johon on merkitty kaikki Hämeenlinnan kaupungin kunnostamat ladut.

– Olen juuri tekemässä soittokierrosta, joten aivan uusin tilanne selviää lähiaikoina, kaupungin ulkoliikunta-aluemestari Jukka Kuvaja sanoo.

– Lunta on tullut mukavasti, joten nyt päästään taas tekemään pohjia sellaisiin paikkoihin, joissa niitä ei vielä tänä talvena ole ollut.

Luistella voi Hämeensaaressa, Ojoisten kaukalossa, Luolajan, Vuorentaan ja Jukolan kouluilla, Pohjoisten kaukalossa Tuuloksessa, Rengon koulun kaukalossa, Lammin Konnarin kentällä, Iittalan koulukeskuksessa ja Lennin kentän kaukalossa, Käikälän ja Sairion kentillä sekä Ruununmyllyn, Eteläisten, Hauhon ja Alvettulan kouluilla. Luistelukenttien määrä kaupungissa on Kuvajan mukaan pysynyt kutakuinkin vakiona pitkään, vaikka kantakaupungissa on vähennetty puistokenttien määrää.

Kyläyhdistykset, urheiluseurat ja järjestöt voivat saada kaupungilta apua talkoilla ylläpidettäviin kenttiin, kunhan asioista sovitaan.

– Kentän paikasta ja ehdoista pitää neuvotella tilaajapäällikkö Päivi Joenmäen kanssa, Kuvaja neuvoo.

– Rengon Sykkeen ja Tuulos Balls -yhdistyksen kanssa meillä on esimerkiksi vanha ja hyvä käytäntö, jossa kaupunki maksaa sovitun korvauksen kentän hoidosta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset